Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου έκλεψε τις εντυπώσεις στο Κιλκίς

Το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου παραβρέθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και συμμετείχε – μετά από σχετική πρόσκληση – στην «Πανήγυρη 2023» του Βαφειοχωρίου Κιλκίς, που διοργάνωσε η Κοινότητα του ομώνυμου χωριού σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαφειοχωρίου «Ο Άγιος Γεώργιος» για τον εορτασμό του Ιερού Ναού «Το Γενέσιον της Θεοτόκου».

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και το χορευτικό του ΠΟΞ ενθουσίασε με την εξαιρετική του εμφάνιση, κάτω από την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου του κυρίου Τσιαμήτρου Κ. Ιωάννη.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν επίσης και τα χορευτικά: α) Πολιτιστικός Σύλλογος Βαφειοχωρίου, β) Πολιτιστικός Σύλλογος Ασσήρου και γ) Λαογραφική Εδεσσαϊκή Εστία.










2 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω ότι είναι από το Ξηρολίβαδο , λείπουν μέλη του του ΔΣ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ όχι τέτοιες αναρτήσεις έχουμε πρόβλημα με τους Βλάχους στο Σέλι, γιατί ήδη μετά τον Δεκαπενταύγουστο βρίσκονται σε χειμερία νάρκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ