Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος θα πάρει φέτος την κούπα; Εκεί πονάει ο ΠΑΟΚ

Kataskopos speaking
Ξεκίνησε το πρωτάθλημα και ήθελα να δω τις πρώτες πέντε αγωνιστικές

για να πάρω κλίμα και να δω την αγωνιστικότητα των παικτών. Και φέτος θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι βλέπω καλές διαιτησίες και δεν θα ζήσουμε πάλι σε τοξικό περιβάλλον.

Ο Παναθηναϊκός έχει φορμαριστεί πολύ γρήγορα και λογικά Δεκέμβριο-Ιανουάριο θα κάνει κοιλιά. Αντιθέτως, η ΑΕΚ ξεκίνησε ένα κλικ πιο κάτω, αλλά αναμένεται να φορτσάρει προς τα μέσα το πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, ο Μαρινάκης φαίνεται πως έχει κάνει καλή ομάδα και έχει έναν επιθετικό μπροστά που τα παστελώνει. Ο Σαββίδης έχει κάνει καλές μεταγραφές και θα το πάει λάου-λάου το έργο. Θα προσπαθήσει να είναι κοντά στους διεκδικητές και να τσιμπήσει σαν την κόμπρα στο τέλος. 

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα χάσει το πρωτάθλημα από την άμυνα του. Επιθετικά η τετράδα Κωνσταντέλια, Ζίφκοβιτς, Τάισον και Ντεσπότοφ θα πετάει φωτιές, αλλά πίσω δεν βλέπω χαΐρι, με Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδη και Κεντζιόρα (μόνη εξαίρεση Κουλιεράκης, αλλά είναι ακόμα μικρός και άπειρος) και δεξιά με τρία μέτρια μπακ (Βιερίνια, Σάστρε και Λύρατζη), μόνο αριστερά είναι καλά με τον Μπάμπα. 

Γενικά πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, με φαβορί τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Στο ίδιο έργο θεατές δηλαδή όπως και πέρσι. Στην ουρά βλέπω να πέφτει Παναιτωλικός (είναι πολύ χάλια φέτος), η Κηφισιά ή η Λαμία. 

5 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ