Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος διοικητής της Τροχαίας ο Θωμάς Νιώπας

Τα ηνία του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας ανέλαβε από το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου ο Θωμάς Νιώπας. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πολυετή παρουσία σε διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας (A.T. Bέροιας, ΟΠΚΕ, Α.Τ. Αλεξάνδρειας), κλήθηκε να αναλάβει τα καθήκοντά του ως νέος διοικητής της Τροχαίας. 

Αντικαθιστά τον Αστυνόμο Ιωσήφ Παρούτογλου, ο οποίος κατά την διάρκεια της θητείας του επέδειξε αξιόλογο έργο και κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση των πολιτών. Ο κ. Νιώπας υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας. Καλή επιτυχία!

4 σχόλια:

  1. Εχουμε τροχαία ; Τα ΙΧ με τα τέρμα μεγάφωνα δεν τα ακούνε στην τροχαία ή κοιμούνται βαριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θανασης Μελιοπουλος. Παραδειγμα αξιωματικου της τροχαιας, και κυριως ανθρωπου. Σιγουρα με τον νεο διοικητη (καλη του σταδιοδρομια) θα εχουν αγαστη συνεργασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΙΩΠΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κοιταξει να μασει του τσιγγανους με τα οπλα εξω απο τα παραθυρα και μετα ας κοιταξει τα μεγαφωνα και τις εξατμισεις που ειναι το τελευταιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ