Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λέτε να το δούμε μια μέρα και στη Βέροια;

Η ελληνική αστυνομία εμπλουτίζει διαρκώς τον μηχανοκίνητο στόλο της. Μερικές από τις νεότερες προσθήκες είναι και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης Eco Car. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το μικρότερο περιπολικό που έχει στο στόλο της θα περιπολεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Πέρα από τα κλασικά περιπολικά της αστυνομίας, τις μοτοσικλέτες και τα πεζά περίπολα, η ελληνική αστυνομία έχει στη διάθεσή της και το μικρό ηλεκτρικό Eco Car που έχει αυτονομία 100 έως 120 χιλιόμετρα και μπορεί να κινηθεί με ευκολία σε ιδιαίτερα στενούς δρόμους. 

Λέτε κάποια στιγμή αυτό το αυτοκινητάκι να το δούμε και στην Μητροπόλεως να κόβει βόλτες και... κλήσεις; Πάντως αισθητικά είναι πολύ όμορφα και πρακτικό.

5 σχόλια:

  1. Απο τοτε που ενταχθηκε στον στολο οχηματων της ΔΕΥΑΒ αυτο το οχημα,η ποιοτητα αερα της πολης μας βελτιωθηκε αισθητα.
    Δηλαδη ακομη ,δυο τρια αν ειχαμε την χαρα να αποκτουσε ο εμπνευσμενος μας απο την καμπανια για την κλιματικη αλλαγη δημος μας θα πουλουσαμε αερα.
    Κοπανιστο.
    Οχι στην αλεξανδρια,αυτοι αγορασανε BMW ηλεκτρικο 50.000 ε
    Εμπαιδωσε στους πολιτες της Βεροιας ,ακομη και αυτους που δεν ειναι ευαισθητοποιημενοι,την αναγκαιοτητα αποκτησης και κυκλοφοριας μπαταριοκινητων οχηματων.

    Σε ολα μπροστα η Βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι πρέπει για την Κυριώτισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι πρέπει για το λούνα πάρκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν καλεις το 100 και έρχεται το 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ