Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με φίλους και υποστηρικτές συναντήθηκε στο «da manha» ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος - Φωτορεπορτάζ

«Αυτό που μένει μετά από έναν προεκλογικό αγώνα είναι η αγάπη του κόσμου»


Μια όμορφη βραδιά στο cafe «da manha» στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας, μοιράστηκε τo βράδυ της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος.


Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της «Δράσης με Γνώση», για χαλαρό ποτό και κουβέντα, ενώ δεν έλειψαν οι παραπολιτικές αναλύσεις και οι προβλέψεις για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Φίλοι, συνάδελφοι σε δικηγορία και τοπική αυτοδιοίκηση, συνεργάτες από τα νομικά πρόσωπα του δήμου Βέροιας που διετέλεσε πρόεδρος, καθώς και συγγενείς, γέμισαν το «da manha» και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία!


Με χαλαρή διάθεση και χαμόγελο, ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε από καρδιάς όλο τον κόσμο για την παρουσία του. Μεταξύ άλλων τόνισε, πως αυτό που μένει μετά από έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα είναι η αληθινή αγάπη του κόσμου και ότι τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στην πολιτική, έχει πορευθεί με το συναίσθημα!


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Βέροιας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει και να συνομιλήσει με όλους τους παρευρισκομένους και παράλληλα να χαλαρώσει και ο ίδιος, σ' ένα διάλειμμα από τις διαδοχικές προεκλογικές περιοδείες σε ολόκληρο τον δήμο.

Δείτε φωτογραφίες:

































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ