Με περίπου 1.500 άμεσους και έμμεσους εκθέτες, με 18 κρατικές συμμετοχές και με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία, ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Η ΔΕΘ ανοίγει όμως χωρίς την επίσημη τελετή εγκαινίων, με ομιλητή τον πρωθυπουργό, που ήταν προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ, η οποία ακυρώθηκε -όπως και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής- λόγω των δραματικών επιπτώσεων της κακοκαιρίας «Daniel».
Στην 87η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-17 Σεπτεμβρίου, οι εκθέτες καλύπτουν το σύνολο των εκθεσιακών εγκαταστάσεων και των χώρων εκδηλώσεων (συνολικά 33.000 τμ), ενώ μεταξύ των 18 επίσημων κρατικών συμμετοχών καταγράφονται και τρία σημαντικά «ντεμπούτα», αφού η Νότια Κορέα, η Ταϊλάνδη και η Μολδαβία συμμετέχουν στη διοργάνωση για πρώτη φορά στην πολυετή ιστορία της (η τιμώμενη Βουλγαρία είναι πάντως από τις πιο πιστές συμμετέχουσες, αφού έλαβε μέρος και στην πρώτη διοργάνωση της ΔΕΘ, το 1926).
Το ωράριο λειτουργείας της ΔΕΘ
Τις καθημερινές η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 16.00 ώς τις 22.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 ώς τις 22.00. Η γενική είσοδος είναι 8 ευρώ. Παιδιά ώς τεσσάρων ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, ενώ οι επισκέπτες ηλικίας τεσσάρων έως 10 ετών πληρώνουν 5 ευρώ. Η τιμή του οικογενειακού εισιτηρίου (τέσσερα άτομα) είναι 25 ευρώ, ενώ το ίδιο αντίτιμο θα καλούνται να καταβάλλουν τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με την επίδειξη κάρτας.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για το πρόγραμμα συναυλιών της διοργάνωσης, τα «Music Events Live», που επρόκειτο να εγκαινιαστεί την Κυριακή στις 21.30, με τον Στέλιο Ρόκο και τους Oνιράμα. Οι επισκέπτες της ΔΕΘ-Helexpo AE θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν μια συναυλία στο Τόξο της ΧΑΝΘ δωρεάν κάθε βράδυ, μόνο με το εισιτήριο εισόδου της 87ης ΔΕΘ, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου συναυλιακού προγράμματος στην Ελλάδα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Την κοπέλα εντόπισαν σε άθλια κατάσταση περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία
-
Δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να καταθέσει - Επάνω της βρέθηκαν πορτοφόλι και κινητό, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Η αδελφή της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, να καταθέσει στην Αστυνομία - Τα σενάρια που
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Τον βρήκε περαστικός - Η μητέρα του βρισκόταν στην εκκλησία - Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από
-
Ξεσπά ο πατέρας της 24χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Βέροια: «Πήγε σε πιο βαρύ κώμα, ζητάω δικαιοσύνη»




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.