Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο κορυφαίος Έλληνας Chef Σωτήρης Ευαγγέλου επισκέφθηκε την «Φάρμα Κουτσιώφτη»

Ένας από τους μεγαλύτερες Chef της Ελλάδας, ο Σωτήρης Ευαγγέλου επισκέφθηκε την βραβευμένη «Φάρμα Κουτσιώφτη» στη Βέροια. Τον υποδέχτηκε προσωπικά ο Στέργιος Κουτσιώφτης, ο οποίος τον ξενάγησε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Ένας εξαίρετος chef με δικό του μαγειρικό ύφος και μια προσωπικότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό. Έχει διανύσει μια πλούσια επαγγελματική πορεία και θεωρείται πλέον από τους πιο έμπειρους στον χώρο των εστιατορίων ξενοδοχείων. 


Μαθήτευσε στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι και στη συνέχεια επιλέχθηκε να εργαστεί σε εστιατόρια του ομίλου στο Μονακό, στη Μασσαλία, στη Προβηγκία, στο Παρίσι στο Plaza Athenee κ.α.

Ο κ. Ευαγγέλου Σωτήρης εργάστηκε στην Ελλάδα σε κορυφαία ξενοδοχεία ως Executive chef όπως το King George, το Μεγάλη Βρετανία και το Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ