Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Συγγνώμη» Κασσελάκη σε Καλπάκη και Θεοχαρόπουλο

Χωρίς προηγούμενη ενημέρωση οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Στέργιος Καλπάκης έμαθαν από ιστοσελίδες ότι «καρατομήθηκαν» από την θέση τους και ανέλαβαν ο Γιώργος Τσίπρας την διεύθυνση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ορίστηκε η Δώρα Αυγέρη. Και οι δύο σε δημόσια δήλωση τους εξέφρασαν εμμέσως την ενόχληση τους.

Σήμερα, ο Στέργιος Καλπάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη από τον πρώην εκπρόσωπο τύπου για την «απρέπεια» όπως είπε, με τον Βεροιώτη πολιτικό να απαντάει πως η καρατόμηση έγινε δημόσια, αλλά η συγγνώμη ιδιωτικά!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του κ. Θεοχαρόπουλου, την επόμενη μέρα από την δήλωση του, επικοινώνησε μαζί του ο Μανώλης Καπνισάκης, ο νέος διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη και απολογήθηκε. Τη Τρίτη, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του Κώστα Ζαχαριάδη (βλέπε κεντρική φώτο), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είδε τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και του πρότεινε τις επόμενες μέρες να βρεθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ