Από τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ισχυρός Δήμος» Κώστα Παλουκίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Το διήμερο 1 και 2 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στη Βέροια διημερίδα που διοργάνωσε το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια, σε συνεργασία με το σύλλογο των φίλων του Τριποτάμου.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» και ο υποψ. δήμαρχος Κώστας Παλουκίδης, είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στις εκδηλώσεις αυτές.
Απλές δράσεις με μεγάλη πρακτική αξία. Συγκεντρωμένη η επιστημονική γνώση για την ορθολογική διαχείριση του Τριποτάμου, παρουσιάστηκε από πολλούς επιστήμονες εγνωσμένου κύρους, στην πόλη μας.
Ο συνδυασμός μας είχε την ευκαιρία, να υπογραμμίσει ότι η ανάδειξη του Τριποτάμου αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του συνδυασμού μας.
Που με το αληθινό ενδιαφέρον μας και μόνον, μπορεί άμεσα να γίνει χώρος αναφοράς του Δήμου μας. Χώρος, αναψυχής, αθλητισμού, εκπαίδευσης, έρευνας και καλλιτεχνικών δράσεων.
Και εύλογα αναρωτιέται ο κάθε συμπολίτης:
1.Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Βοργιαζίδης;
2.Τι έκανε για την ανάδειξη του Τριποτάμου κατά τη διάρκεια της θητείας του;
3.Ποια συγκεκριμένα είναι τα έργα που σχεδίασε, προγραμμάτισε και υλοποίησε για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της κοίτης του Τριποτάμου.
4.Ποια έργα έκανε ώστε οι συμπολίτες μας να χαίρονται και να απολαμβάνουν καθημερινά το όμορφο ποτάμι που είναι πραγματικά δώρο της φύσης για τη Βέροια;
Οι «Φίλοι του Τριποτάμου» τους οποίους συγχαίρουμε δημόσια για τις δράσεις τους, θα μας βρουν συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες στον κοινό αγώνα για ένα «ζωντανό» ποτάμι που θα το χαίρονται και απολαμβάνουν καθημερινά οι συνδημότες μας.
Οι προτάσεις, το όραμα και το σχέδιο του συνδυασμού μας για έναν Τριπόταμο ενταγμένο στην καθημερινή ζωή της πόλης, προσβάσιμο, με ασφαλείς διαδρομές για τους συμπολίτες μας και την ανάδειξή του σε ποτάμι-στολίδι για την πόλη, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και θα αποτελέσουν τη βάση για την ανταλλαγή απόψεων με τους συμπολίτες μας.
Δυστυχώς, ο κ. Βοργιαζίδης, έχασε άλλη μια ευκαιρία, να ακούσει την επιστημονική κοινότητα, να του προτείνει τρόπους και λύσεις για την αναγκαία για την πόλη μας, ορθολογική διαχείριση των φυσικών πλεονεκτημάτων του ποταμού μας.»
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Και ο αδελφός της είναι επίσης διοικητής Τροχαίας στα Ιωάννινα - Πανέτοιμη για τη νέα πρόκληση στην καριέρα της και να
-
«Συναγερμός» σήμανε το πρωί της Κυριακής 15 Ιουνίου 2025 σε πολυκατοικία στην περιοχή του Άλσους Παπάγου στη Βέροια, όταν οι
-
Στη δίνη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα βρεθούν μέσα στο καλοκαίρι βιομηχανίες της Βόρειας Ελλάδας, κάποιες εκ των οποίων
-
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Βέροιας μετά το σοκαριστικό τροχαίο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 15 Ιουνίου επάνω στην
-
«Κομμάτια» μια μηχανή και καραμπόλα πολλών οχημάτων - Διακόπηκε η κυκλοφορία
-
Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας Ένας νεκρός και 7 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του
-
Καλό Παράδεισο! Έφυγε από την ζωή η Ελένη Σιδηροπούλου. Η εκλιπούσα ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 42 χρονών, βυθίζ...
-
Νέες πιέσεις στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και στον τιμάριθμο φέρνουν οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, σε μια
-
Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες, (15/6) σε περιοχή της
-
Τύχη - Έρωτας - Χρήμα Η μέρα ξεκινά με… ηλεκτρισμό στον αέρα – και όχι, δεν φταίει ο καιρός!