Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόσο άσχετος είσαι ρε Πογέτ;

Kataskopos speaking

Πριν δω το ματσάκι της Εθνικής, κάθισα πρώτα να δω τι γράφουν τα σαϊτόνια. Λέει ο Μπακασέτας, ο Πογέτ είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει. Ωχ! λέω από μέσα μου. Μετά ακούω τις οργισμένες αντιδράσεις για την μη κλήση των Κωνσταντέλια και Φορτούνη, αμάν σκέφτομαι άρχισαν πάλι τα όργανα και οι κλίκες. Aπορώ γιατί δεν κάλεσε και τον Τζαβέλλα. Και για επιδόρπιο έχω δήλωση Πογιέτ πως θα παίξουμε επιθετικά μέσα στην Τουλίπα. Καλώς τα παιδιά, σκέφτομαι 3-0 που έλεγε και ο Αλέφας. Πριν πάει στο 35' το ματς, τρία γκολάκια και αντίο ζωή το έργο. Τέζα ο Καμπούρης.

Μα είναι δυνατόν ρε άσχετε Πογέτ να ξεκινάς τον Ρότα δεξί μπάκ; Είναι δυνανόν να παίζεις με τριάδα στα χαφ πίσω από τον φορ με Μπακασέτα, Μασούτη και Μάνταλο; Ποιος θα μαρκάρει ρε; Αυτοί και οι τρεις είναι πιο αργοί και από την καθυστέρηση. Πας καλά; 

Αντί δεξιά να βάλεις Βαγιαννίδη που το παιδί μας έβγαλε τα μάτια με την Μπράγκα και να ξεκινήσεις τον Ιωαννίδη, εσύ μου βάζεις το όρθιο ξύλο τον Παυλίδη; Είναι δυνατόν να καλείς στην Εθνική τον Λημνιό και να αφήνεις έξω τον Ντέλια που έχει τρελάνει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο; Και πίσω στα στόπερ μου βάζεις για πρώτη φορά δίδυμο Χατζηδιάκο και Ρέτσο, ενώ έχεις εκτός τον Κουλιεράκη; Ποιος θα σου καθαρίσει το ψηλό παιχνίδι; Στα πρώτα 3 κόρνερ των Ολλανδών, έφαγες τρεις φάσεις και ένα γκολ. Ξύπνα!

Και για να σου αποδείξω πόσο ένοχος είσαι, τρώς τρίμπαλο από το 35' και εσύ τι κάνεις; Κοιμάσαι όρθιος! Μαμ, κακά και νάνι. Αντί στο ημίχρονο να κάνεις 3 αλλαγές και να αλλάξεις την μορφή του αγώνα, εσύ μου κάνεις την πρώτη σου αλλαγή στο 70'. Εντάξει μεγάλε, το πιάσαμε το νόημα. 

Σ' αυτό το άθλιο ματς της Εθνικής ο χειρότερος όλων εκτός από τον Ρότα (στην φάση του γκολ πήγε να βοσκήσει, αντί να μαρκάρει τον παίκτη του), ήταν ο Μπακασέτας. Ρε τι αργοκίνητη μαούνα είναι αυτή; Μόλις η μπάλα πήγαινε στα πόδια του, κατέστρεφε το παιχνίδι (λέμε τώρα!) της Εθνικής. 

Από αυτό το ναυάγιο, σώθηκε μόνο ο Τσιμίκας που έδειξε ένα φιλότιμο ρε γαμώτο. Και μου κάνεις αλλαγές Γιαννούλη και Φούντα. Έβαλε μέσα στους Ολλανδούς τον Φούντα, εντάξει το λες και τρολάρισμα αυτό. Σ' όλο το ματς, δεν κάναμε ούτε μια κλασική ευκαιρία.

Αν δεν αλλάξεις νοοτροπία κύριε Πογέτ, σε βλέπω να φεύγεις νύχτα! Όπως έφυγαν όλοι οι άλλοι πριν από εσένα. Μόνο ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος είχαν καρύδια σ' αυτήν την Εθνική. Όλοι οι άλλοι για το πανηγύρι του Αιγινίου.

4 σχόλια:

  1. ..asxete kataskope ke esi xiroteros apo ton Payet ise...
    ala apo pu na xeris Ballitsa ???
    apo tis kafeteries k ta kotsombilia stis kafeteries tis Verias ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μάνταλος δεν κάνει για την ΑΕΚ και αυτός τον βάζει στην Εθνική με το ζόρι ποιος είναι αυτός ο πογιετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποδόσφαιρο επέκταση της κοινωνίας,ασορτι χερι-χερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .. me Malta ,,Skopja,, Gibraltar,,Luxemburg,,Cypres,,eki ine i Dynami mas mexri eki ftani me megales omades klanuuume Brokolo !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ