Επιλύεται οριστικά το ζήτημα που προέκυψε στο Δήμο Βέροιας, αλλά και σε άλλους Δήμους της χώρας, όπου δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας για το τρέχον έτος, μετά τις 30 Ιουνίου. Όπως αναφέρει ο βουλευτής Ημαθίας κ.Απόστολος Βεσυρόπουλος: "Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως λύνει το συγκεκριμένο ζήτημα, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατ΄ επέκταση την καθημερινότητα των πολιτών."
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Βέροιας η είδηση του θανάτου του Δικηγόρου Νίκου Σαββίδη, που έφυγε από την ζωή το βράδυ της
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 χρονών ο Τάσος Ελευθεριάδης. Υπήρξε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας, καθώς με τα αδέρφια του
-
Ανακοινώθηκαν οι 400+1 της ΕΛ.ΑΣ. Στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου της προχώρησε το κόμμα
-
Τη φαεινή ιδέα να κρύψει ναρκωτικά σε μνήμα είχε 36χρονος στην Ημαθία αλλά δυστυχώς για αυτόν, κάποια μυστικά δεν πάνε τελικά...
-
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ημαθία, με το κυβερνών κόμμα να κινείται
-
Τρεις θεατρικές παραστάσεις που επρόκειτο να παρουσιαστούν στη Βέροια, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας, ακυρώνονται μετά
-
Όλα τα ονόματα του νέου Δ.Σ. Μετά την Επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού
-
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Ευστάθιου Χωραφά - 4ήμερο τον Ιούλιο, 3ήμερο τον Σεπτέμβριο και δυνατός ετήσιος χορός!
-
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου η μεγάλη μουσική εκδήλωση στα Ασώματα Ημαθίας,
-
Δημοσιογράφος έγραψε ειδικό άρθρο για την πόλη μας, λέγοντας πως είναι το... βασίλειο των πεζών





Οι φωτιές δεν σβήνουν με 15 άτομα που θα προσλάβετε και θα κρατάνε γκασμαδες και φτυάρια..
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ φωτιά θέλει αεροπλάνα και ελικόπτερα.
Η ευθύνη όσων διοικούν δεν περιορίζεται στη πρόσληψη με σύμβαση 15 πυροπροστατων, καλύτερα κάντε πρόσληψη 15 παπάδων να προσεύχονται να μη συμβεί το μοιραιο.
Εκτός, αν μας θεωρείτε οι πολιτικοί, τους πολίτες γκασμαδες.
Καλόοοο!...
ΔιαγραφήΕπίτελους μετά από 4 χρόνια και αφού κάηκε η μισή και περισσότερο η χώρα σκέφτονται τα αυτονόητα, αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορεί και πάλι να φταίει η αριστερή παρένθεση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠηγαίνετε στο Άλσος να δείτε πυροπροστασία....για γέλια και για κλάματα. Κινητοποίηση άμεσα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόλις τώρα έμαθα ότι εκτός από την Ρωσία (ο Πούτιν θα μας έστελνε 4 μεγάλα πυροσβεστικα), ο Κούλης αρνήθηκε και πυροσβεστική βοήθεια από την Τσεχία. Και καλά με τους Ρώσους ο Κούλης είναι σε πόλεμο,με τους Τσέχους τιιιιιιιι????δεν είναι fake το ανακοίνωσε το υπουργείο εξωτερικών της Τσεχίας.
ΑπάντησηΔιαγραφή