Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι τους έκανες πάλι ρε Μακούλη; 6.000 «θεότρελοι» Πόντιοι χόρευαν μέσα στην βροχή!

Το ότι οι Πόντιοι είναι ένας εκρηκτικός λαός, γεμάτος ενθουσιασμό είναι λίγο πολύ γνωστό. Είναι τέτοια η ιδιοσυγκρασία τους, που δεν μασάνε πουθενά και είναι ικανοί να να χορεύουν μέσα σε καταρρακτώδη βροχή. 

Όπως ακριβώς συνέβη προχθες το βράδυ στο στρατόπεδο «Καρατάσου» στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Εκεί, διοργανώθηκε μια φοβερή συναυλία με πρωταγωνιστή τον Βεροιώτη λυράρη Ματθαίο Τσαχουρίδη. Aυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται με λέξεις!

Δυστυχώς όμως, ο καιρός ήταν ιδιαίτερα άστατος, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να βρέχει κάπου στην μέση της εκδήλωσης. Κι αν η σκηνή είχε μια μικρή τέντα, προκειμένου να προστατευτούν τα ηλεκτρονικά μηχανήματα και οι κονσόλες, ο υπόλοιπος κόσμος ήταν εκτεθειμένος στην κακοκαιρία. Κι όμως, αυτό δεν τους ενόχλησε καθόλους. Όχι μόνο δεν τους εμπόδισε να διασκεδάζουν, αλλά και χόρευαν κιόλας μέσα στην νεροποντή!

Ο Μακούλης, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει, αποφάσισε να συνεχίσει το πρόγραμμά του και να δώσει ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, προκειμένου να ανταμείψει τους θεατές. Είναι χαρακτηριστικό πως από τα 6.000 άτομα, μόλις μερικοί δεκάδες αποχώρησαν.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Ματθαίος Τσαχουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη! Υποκλίνομαι στην αγάπη σας! Υποκλίνομαι πραγματικά και αληθινά! Σήμερα αυτό που έγινε στο στρατόπεδο Καρατάσου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, θα το θυμάμαι για πάντα! 

Σχεδόν 6.000 συμπολίτες μας κατέκλυσαν τον χώρο του στρατοπέδου… πιο πολύ όμως, θα θυμάμαι τη δίψα σας να χορέψετε στους ρυθμούς και στις μελωδίες της ποντιακής μου λύρας μέσα στη βροχή… Ένας «ποντιακός χορός της βροχής» που δε θα ξεχάσω ποτέ… Σας ευχαριστώ, είμαι «δικός» σας παντοτινά!!!»

Δείτε τα video που ανέβασε ο καλλιτέχνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ