Quantcast

http://picasion.com/

Tο Πρωτάθλημα της ΑΕΚ ήρθε στη Βέροια - Το έφερε ο Ατματζίδης

Στη Βέροια βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4 Ιουνίου η κούπα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Συνεχίζεται η δράση με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να δοθεί η ευκαιρία στους φιλάθλους των “κιτρινόμαυρων” να ζήσουν από κοντά την μαγική στιγμή του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, το τρόπαιο του Πρωταθλήματος 2022-2023 βρέθηκε στη Βέροια και το La Primavera χάρη στη συβμολή του τιτανομέγιστου Ηλία Ατματζίδη, ο οποίος διατηρεί ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την πόλη που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.




8 σχόλια:

  1. Γειά σου ρε Λιάκο ΑΕΚΑΡΑ και Ποντιάρα!!! Μακάρι να μπορούσα να παραβρεθώ σε αυτή την υπέροχη συνάθροιση με τόσο αξιόλογη παρέα..!!!Είσαι ένας και μοναδικός ρε Λιάκο,με διαφορά από τον 2ο!Και δεν εννοώ μόνο την ποδοσφαιρική σου αξία, αλλά αναφέρομαι στο ήθος, τις αρχές και γενικότερα τον χαρακτήρα σου,προτερήματα τα οποία φάνηκαν από όταν έπαιζες στην τρομερή και γεμάτη με παιχταράδες ομάδα των Ποντίων Βέροιας!!!
    ΥΓ:Και τι δεν θα έδινα για να αγκαλιάσω τουλάχιστον μία φορά το καρυδάτο τρόπαιο της ομαδάρας μας,της ΑΕΚΑΡΑΣ μας,της πανάξιας πρωταθλήτριας Ελλάδος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Είναι ντροπή να εκφραζόμαστε έτσι , λυπάμαι φίλε ! Θεόδωρος .....

      Διαγραφή
    2. σκατόψυχε παοκση

      Διαγραφή
  3. Να φέρει και ένα ρολόι ο Ατματζίδης....που ο Ολυμπιακός τον είχε τρελάνει στην φαπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από εδώ και μπρος εσείς στη φάπα αλλόθρησκοι.ΜΟΝΟ ΑΕΚ

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ -ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ- ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.... ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΚ ΤΗΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΤΜΑ ΨΥΧΑΡΑ.ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ