Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις 12:00 ξεκινάει το υπέροχο summer party στον «Μασούτη» στη Λ. Στρατού!


Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με δροσερά κοκτέιλ και μουσική!
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 3 Ιουνίου από τις 12:00 έως τις 15:00 στο κατάστημά μας στην οδό Λεωφ. Στρατού, να γιορτάσουμε παρέα με απεριόριστο ποτό και πολλή μουσική!

Η Μασούτης, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο του λιανικού εμπορίου σε όλη τη χώρα είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που διατηρεί αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα εδώ και 46 χρόνια κι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως τα «οικονομικά και ελληνικά» σούπερ μάρκετ.

Απασχολεί περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους και διαθέτει 389 φυσικά καταστήματα σε ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, ένα Dark Store κι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Logistics στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης - το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια.

Στην πόλη της Βέροιας διαθέτει 3 καταστήματα λιανικής και 1 cash and carry.

Ο Μασούτης βρίσκεται παντού. Μέσω του eshop προσφέρει άπειρα προιόντα σε 50 διαφορετικές πόλεις διανομής σε όλη την Ελλάδα.

Θέλεις οικονομία;
Θέλεις Μασούτη!
Και για περισσότερη οικονομία χρησιμοποιείς τη mas card για άμεσο κέρδος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ