Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος; Περάστε από το «Ειλικρίνεια» για κρεατοσκευάσματα και τα πιο νόστιμα ψησίματα


Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) - ☎️: 2331061683
Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού έφτασε και για κάποιους είναι ευκαιρία για εξόρμηση. Όπου και αν επιλέξετε να περάσετε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σε βουνό ή θάλασσα, στο χωριό ή στο εξοχικό, το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσετε από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και να διαλέξετε ό,τι επιθυμείτε από την μεγαλύτερη ποικιλία παρασκευασμάτων για εσάς και την παρέα σας.

Και για αυτό το τριήμερο, οι προετοιμασίες στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι στο φουλ και μας ετοίμασε με μεράκι και αγάπη, πεντανόστιμες κρεατοδημιουργίες είτε για το φούρνο, είτε για το τηγάνι, είτε για την ψησταριά. Έτοιμες λύσεις με διάφορα είδη κρέατος, με μηδέν προετοιμασία, γιατί την έχει κάνει όλη το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», καθώς και κρέατα - λουκούμια που θα απογειωθούν στα κάρβουνα.

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και διαλέξτε ό,τι λιγουρευτείτε, για το τριήμερο και για όλη την εβδομάδα.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ




Το κρέας πάντα στα καλύτερα του, από το πιο απλό μέχρι το πιο ιδιαίτερο παρασκεύασμα, θα το βρείτε μόνο στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ