Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελπίζουν ακόμα και σε 4 έδρες στην Ημαθία

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στο εκλογικό κιόσκι της ΝΔ που έχει στηθεί στο πάρκο της Ελιάς. Μέλη και φίλοι του κόμματος βρίσκονται εκεί καθημερινά, συνομιλούν με κόσμο και μοιράζουν το προεκλογικό φυλλάδιο που αναφέρει το οικονομικό πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας. 

Με ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, αλλά και προσηλωμένοι στο στόχο της αυτοδυναμίας, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής στέλνει μήνυμα νίκης. Δεν αποκλείουν μάλιστα, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να βγάλει ακόμα και 4 έδρες στο νομό, όπως ακριβώς είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια στην Πιερία.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται ο Θωμάς Παπαδόπουλος, ο Αλέξανδρος Αλαγκιοζίδης, ο Ηλίας Νοβάκης και η Τζωρτζίνα Αθανασίου.






10 σχόλια:

  1. Εγώ πιστεύω θα πάρουν και μια από την Πιερία.Εινδι Πόλα τα λεφτά ΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνονταν, έστω και κατά 50%, αγώνας για την πίστη στον Χριστό και την πατρίδα μας που οι εχθροί σαν τους λύκους την κατασπαράσουν, σήμερα θα είχαμε την αίγλη αυτοκρατορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγωνας για την πατριδα ναι οκ, για την πιστη στον χριστο γτ ρε φιλε? υποχρεωμενοι ειμαστε για να τρεχουμε πισω απο παπαδαρια και τα πιστευω τα δικα σας? ο καθενας την πιστη του την κραταει για τον εαυτο του.

      Διαγραφή
  3. Ε ρε χρήμα που έχετε να φάτε πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για 5 βουλευτές έχασε η ΝΔ αυτοδυναμία με απλή αναλογική.
      Ο Ελληνικός Λαός περνάει υπέροχη ζωή με τον Κυριακο,και του το ανταποδίδει.
      Τώρα που Συριζα και Πασοκ μαλώνουν για το ποιος θα είναι ο εκφραστής της αντιπολίτευσης,στην καλύτερη αυτοί να παίρνουν από 16% και ο Κυριάκος για 175 τετραετίες πρωθυπουργός.

      Διαγραφή
  4. Μακάρι και 5 έδρες να πάρουν,αν ο λαός τους ψηφίσει, ο "λαός"λέμε τώρα. Κάθε λαό τον κυβερνά αυτός που του αξίζει,για δημοκρατία μιλάμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω ότι θα πάρει μέχρι και 7-8 από Γευγελή!
    Τιτανοτεραστιο αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν χρειάζονται πλέον περίπτερα στην Εληά. Υπάρχουν κάθε βράδυ τα κανάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το 2023 με τικ τοκ, γιουτιουμπ, φειςμπουκ, ινσταγκραμ, χιλιάδες σάιτ και πληροφόρηση στο Θεό, τι ρόλο παίζουν φυλλάδια υποψηφίων, περίπτερα κλπ κλπ, δεν μπορώ να καταλάβω...ειδικά για αυτούς που υπερηφανεύονται ότι τα έκαναν όλα ψηφιακά...

      Διαγραφή
  7. Αξίζουμε τα χειροτερα (χωρίς ερωτηματικό, με τελεια.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ