Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άλλα 2 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης στο Νοσοκομείο Βέροιας


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ένταξη έργων προς υλοποίηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας - Μονάδα Βέροιας. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Διοικητή Ηλία Πλιόγκα, εντάχθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν έργα υποδομής ύψους 2 εκατ. ευρώ, τα οποία αφορούν σε:

• Μετεγκατάσταση και εκσυγχρονισμός του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου
• Ανακατασκευή όλων των χώρων υγιεινής της παλαιάς πτέρυγας
• Εκσυγχρονισμός χώρων μαγειρείων - εστίασης
• Προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού πλυντηρίων - στεγνωτηρίων - σιδερωτήριων
• Πλήρη αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης

Το σύνολο ενταγμένων και υπό ένταξη έργων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Ταμείο Ανάκαμψης για τη Μονάδα Βέροιας ανέρχεται σε 5,9 εκ. ευρώ.




2 σχόλια:

  1. Πόσα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ θα χρειαστεί ακόμη αυτό το νοσοκομείο βεροιας, ώστε το ραντεβού για Κύστη Κόκκυγος, να μειωθεί από τους 6 μήνες;
    (σε ιδιώτη ιατρό, γίνεται σε ένα απόγευμα με μια νοσοκόμα βοηθό)

    Ίσως, (!) θα πρέπει να δοθεί προσοχή από τους εκάστοτε υπεύθυ νους, όχι μόνο στα ντουβάρια αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πριν λίγο καιρό για μια σχετικά απλή λαπαροσκοπικη επέμβαση τα ακούμπησα στους στους "κακούς" ιδιώτες γιατί το "καλό" ΕΣΥ και ειδικά στο Νομό μας συνεχώς πάει "μπροστά"!
    Ο κόσμος έχει πια καταλάβει πως μόνο εάν σε πατήσει τρένο , αυτοκίνητο κτλ ( τελείως έκτακτο) το ΕΣΥ θα ασχοληθεί μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ