Quantcast

http://picasion.com/

Τσιχλακίδης: «Υπάρχει μεγαλύτερος νικητής από το ΠΑΣΟΚ σ' αυτές τις εκλογές;»

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου έκανε ο Σάββας Τσιχλακίδης. Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία που με τις ενέργειές του και κυρίως την δουλειά του αναγέννησε τον πολιτικό χώρο διερωτήθηκε αν υ πάρχει μεγαλύτερος νικητής από το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές; 

Διαβάστε αναλυτικά την πολιτική τοποθέτησή του:

«Μεγάλη η νίκη λοιπόν γεμάτη περηφάνια και ευθύνη.
Πριν δυο μέρες είπαμε κάτι, πως η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει και ξεκίνησε η επάνοδος. Το αποτέλεσμα αποδεικνύει με σαφήνεια πως ήρθε η ώρα του ΠΑΣΟΚ.

Ήρθε η ώρα να επιστρέψει την θέση που του ανήκει και να είναι ο μόνος και άξιος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας .
Στην Ημαθία ένα μεγάλο συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους μας Oλυμπία Αποστόλου, Μπάμπης Γκιόνογλου, Θανάσης Δέλλας, Σοφία Πάσχου, Τάσος Σιδηρόπουλος, Νίκος Τσιαμήτρος που αγωνίστηκαν με τέτοια τόλμη απέναντι σε έναν υπουργό σε δυο βουλευτές κυβέρνησης και σε έναν βουλευτή πρώην ΠΑΣΟΚ με μόνη παρακαταθήκη την ίδια πράσινη δεξαμενή!

Ε, λοιπόν για μένα είστε όλοι νικητές! Είμαστε όλοι νικητές που καταφέραμε να ανεβάσουμε τόσο το ποσοστό της Ημαθίας με τέτοιες ανισότητες! Εμπρός στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και να θυμάστε πως ήρθε η ώρα το ιστορικό ΠΑΣΟΚ να δικαιωθεί!»

10 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ...Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα εκατομμύρια χρωστάει το "ιστορικό"και πόσα δις φεσωσε τον ελληνικό λαο ? μαζί με την άλλη "ιστορική" επιτελική ΆΞΙΑ. Το 2015 υπήρξε η κολυμπήθρα του Σηλοαμ (Αλέξης) ,το 2027 θα ψάχνετε για κολυμπήθρα Ανδρουλάκη,αλλά δεν θα υπάρχει γιατί θα έχει φαγωθεί και αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χρέος που λες είναι ρυθμισμένο και ενημερώνεται κανονικά

      Διαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 11%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σου απαντήσω μ' αυτό που κυκλοφορεί εσχάτως . Ανδρέας: Εγώ το 11.50% ,το άφηνα για μπουρμπουαρ στην κάλπη. Χαλαρώστε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mαζευτείτε λίγο σύντροφοι κι αφήστε κατα μέρος τις μεγαλόστομες φανφάρες.Αδιαφιλονίκητος νικητής είναι ο Μητσοτάκης. Εσείς έχετε δρόμο ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντικειμενικά τώρα μεγάλος νικητής είναι η ΝΔ. Και το ΠΑΣΟΚ έχει λόγους να χαίρεται και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγει δεύτερο κόμμα γιατί το αξίζει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το μπαμ και τώρα είναι η ώρα να σκάσει η φούσκα του. Σαν πολιτικολογος έχω να πω ότι η νέα δημοκρατία έκανε μια ιστορική νίκη σε όλη την Ελλάδα σε περιοχές και νόμους που ήταν ξεκάθαρα κόκκινες (ΣΥΡΙΖΑ) και πράσινες (ΠΑΣΟΚ) επι δεκαετίες. Δικαιώθηκε και την τίμησε ο λαός την εμπιστεύτηκε και εύχομαι να την ξανά εμπιστευτεί αλλά να δώσει σε εσάς την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εύχομαι οι δεύτερες κάλπες να αναδείξουν στην περιοχή της Ημαθίας η οποία εκλεγεί 4 βουλευτές σύνολο, 3 της νέας δημοκρατίας και 1 του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Νέα Δημοκρατία είναι ο κερδισμένος με διαφορά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Υπάρχει μεγαλύτερος νικητής..."; Μάλλον πρόκειται για ερώτηση πού στερείται σοβαρότητας. Με ποδοσφαιρικούς όρους, μετά το ντάμπλ είναι σάν νά ρωτά η ΑΕΚ: Υπάρχει καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη; ΟΧΙ, βέβαια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ