Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ποδοσφαιρικό μέλλον της Ελλάδας «έδωσε ραντεβού» στο Μακροχώρι


Δείτε τι έγινε στο 7o Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου
Δεκάδες ακαδημίες, εκατοντάδες νεαροί αθλητές και εννέα γήπεδα για το 7ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στο Μακροχώρι.

Το πρωί και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (20/5) οι ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Μακροχωρίου «φόρεσαν» τα καλά τους και φιλοξένησαν το μέλλον του ποδοσφαίρου στο 7ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Δεκάδες ακαδημίες βρέθηκαν στο Μακροχώρι και τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

Συμμετείχαν η διοργανώτρια Ακαδημία Μακροχωρίου, η γυναικεία ποδοσφαιρική ακαδημία «Νεφέλες», ο ΝΠΣ Βέροια, η ΑΕΚ Βέροιας, ο Νηρέας Βέροιας, η ποδοσφαιρική ακαδημία «Football kings», ο Ατρόμητος Κατερίνης, η ΑΕ Πολυκάστρου, οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, ο Φίλιππος Μελίκης, η ΑΕΠ Βέροιας, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας, η Ελπίς Ανδρομάχης και φυσικά τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, που επιλέγουν συχνά την Ημαθία.

Μετά τους αγώνες ακολούθησαν απονομές, τόσο στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, όσο και σε ανθρώπους με προσφορά στο ποδόσφαιρο και την κοινωνία της Ημαθίας.

Το τουρνουά προσέγγισε το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ημαθίας, με Προέδρους και προπονητές να βρίσκονται και να παρακολουθούν την ποδοσφαιρική εκδήλωση, ενώ παρών ήταν και ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο οποίος βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο των αναπτυξιακών ομάδων της Εθνικής από το 2021.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ