Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Στη σύλληψη του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 66χρονος προπονητής αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο, ύστερα από την βιαιοπραγία σε βάρος του φροντιστή της ΠΑΕ Βέροια, Σάκη Βούλγαρη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν τον ισόπαλο αγώνα των δύο ομάδων για την 27η αγωνιστική της Super League 2, ο κ. Καλαϊτζίδης γροθοκόπησε τον Σάκη Βούλγαρη προκαλώντας του αιμορραγία, συμβάν που τον οδήγησε αρχικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στις αστυνομικές αρχές, όπου και υπέβαλλε μήνυση.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, μετά την λήξη του αγώνα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Πολυκάστρου, όπου και κρατείται περιμένοντας την απόφαση του εισαγγελέα.

8 σχόλια:

  1. -3 βαθμους π
    οινη μπας και σωθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τσαμπουκάς πληρώνεται και θα το πληρώσουν μάλιστα πολύ ακριβά , προβλέπω αποζημίωση στον Σάκη και στέρηση -3 βαθμούς τουλάχιστον στην ομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο βουλγαρης δεν ειναι φροντιστης της ομαδας μη γραφετε οτι να ναι. Ηταν περυσι. Τωρα βοηθα εθελοντικα και δεν φαινεται πουθενα ως υπαλληλος της ομαδας. Μην τους περνατε για χαζους τους Καλαμαριωτες διαβαστε προσεχτικα την ανακοινωση τους. Ερχεται φεσι χοντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ο Καλαϊτζίδης είναι προπονητής;

      Διαγραφή
    2. Καλα δεν εχεις αδικο αλλα αυτος τουλαχιστον ειναι νομιμα δτην ομαδα εστω κι ετσι. Δηλωνει γενικος αρχηγος διαβασα.

      Διαγραφή
    3. Δηλώνει αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάνει τον προπονητή πονηρε τι μας λές και ξέρεις εσει εάν ο Βούλγαρης είναι δηλωμένος ή όχι.

      Διαγραφή
  4. Μη λετε ανοησιες. Οι ομαδες δεν εχουν σχεση το σκηνικο εγινε εκτος ματς. Οτι γινει ειναι μεταξυ των δυο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εφοσον θεωρειται γενικος αρχηγος εχει σχεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ