Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα «ύψη» οι τιμές στα μανάβικα μετά το χαλάζι σε Ημαθία και Πέλλα

Καλπάζουν οι ανατιμήσεις στα φρούτα μετά τις παρατεταμένες βροχές των τελευταίων ημερών, αλλά και το χαλάζι που "χτύπησε" πριν από λίγες ημέρες την παραγωγή σε Πέλλα και Ημαθία.

Σημαντική αύξηση καταγράφεται ιδιαίτερα στα κεράσια με τους καταναλωτές να μην μπορούν να τα πλησιάσουν, τους παραγωγούς να το σκέφτονται πολύ αν θα πάνε στις λαϊκές και σε πολλές λαϊκές να μην υπάρχει για την ώρα κεράσι ούτε για δείγμα.

Ειδικότερα, τα κεράσια, όσα έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, πωλούνται έως τα 7 ευρώ στους πάγκους που τα διαθέτουν, ενώ στα σούπερ μάρκετ κυμαίνονται στα 8 ευρώ τα εγχώρια και φτάνουν έως και 12 ευρώ το κιλό τα εισαγωγής.

Ακόμη, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των βερίκοκων και των ροδάκινων που πωλούνται σε πάγκους λαϊκής ενα ευρώ το κιλό, καθώς φαίνεται να είναι χτυπημένα από την κακοκαιρία, ενώ μεγάλες ποσότητες αυτών πετάχτηκαν ως μη εμπορευσιμες.

 

6 σχόλια:

  1. Ενώ πριν το χαλάζι οι τιμές ήταν κάτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατόν να βλέπουμε κεράσια καλής ποιότητας Ημαθίας στην Λαϊκή της "Μαρτίου" στη Θεσσαλονίκη με 2 ευρώ και το μεσημέρι με 1,5 το κιλό και στην αγορά της Βέροιας να είναι απλησίαστα? - Ποιος δουλεύει ποιον τέλος πάντων, τι συμβαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα φάτε. Εγώ με οχτώ ευρώ θα πάρω μπριζολάκια να χορτάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού δώσαμε στον Κυριάκο 41% και όλους τους άλλους τους "ξεχάσαμε" να μη μιλάμε πια κανένας μας για:
    ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΎΣΙΜΑ ΔΕΗ ΔΑΝΕΙΑ ΕΝΟΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΥΓΕΙΑ .
    Μίλησε ο ΛΑΟΣ δια της ΚΑΛΠΗΣ!
    Από εδώ και πέρα... ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12 € λέει τα εισαγωγής: Μα για πέστε μου ΕΝΑΝ λόγο για να δώσουμε χρήματα στους ξένους για κεράσια. ΕΝΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ξηλωσω τις κερασιές και θα τις αντικαταστήσει με ακτινίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ