Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρελθόν από τη Βέροια ο Μπαξεβάνος - Αναλαμβάνει ο Καρύδας

Η ήττα από την ΑΕΛ έφερε εξελίξεις στην ΠΑΕ Βέροια. Η εντός έδρας ήττα από την Λάρισα, «βύθισε» κι άλλο την Βέροια στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον είναι πιο πιθανός από ποτέ ο υποβιβασμός.

Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έφεραν τον Σπύρο Μπαξεβάνο προ της αποφάσεως να θέσει την παραίτησή του στην διοίκηση.

Το αίτημά του έγινε δεκτό και ως εκ τούτου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας. Για το υπόλοιπο της σεζόν και τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, τα ηνία αναλαμβάνει ο Νίκος Καρύδας.

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους. Ο Νίκος έχει φάει τα μεγάλα στάδια και τα τεχνικά συστήματα με το κουτάλι. Διπλό στον Καλαϊτζίδη και σώθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν φυσικό επόμενο ότι θα γινόταν αυτό,θα έπρεπε όμως να είχε γίνει νωρίτερα, μία παρατήρηση εάν σωθεί η Βέροια το εύχομαι γιατί αυτή η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία και όχι μία άλλη ομάδα σάν τον Απόλλων Πόντου που δεν έχει έδρα καλά καλά είναι σαν τους περιπλανώμενους τσιγγάνους και όπου παίζει διμιουργη φασαρίες, λοιπόν ήθελα να πω πως θα πρέπει να αφήσουν τον κύριο καρύδα να κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας δίχως εμπόδια και παρεμβάσεις τρίτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Ζαφείρη πότε θα τον αλλάξουν να σωθεί η ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου , καλή ανάληψη καθηκόντων , δώσε στην ομάδα δώρο 12 βαθμούς , γιατί είσαι άξιος ....Θόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφαιρέστε απ τα αποδυτήρια το ρουφιάνο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προεδρε,παλι λαθος κινηση.
    Επρεπε να αφησεις να τελιωσει η σεζον και μετα να προβαλες coatch,αλλα coatch που να μπορει να ανεβασει την ομαδα απο την football league αηττητη και στη superleague εξισου,
    Δημητρης Σπανος,Αποστολος Ματζιος,Γιωργος Χατζαρας και να ηταν καπετανιος της ομαδας,οποιος παιχτης δε γουσταρε θα αποχωρουσε ο παιχτης.12μμ
    12 βαθμους,καλα....τεσσερα γκολ θα βαλει η καλαμαρια και αλλα τεσσερα θα μαζεψετε στη ροδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ