Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το βιβλίο της «Το μωρό της σοφίτας» παρουσιάζει στη Βέροια η Λένα Μαντά


Το βιβλίο της «Το μωρό της σοφίτας», παρουσιάζει στη Βέροια η Λένα Μαντά. Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρα 19:30, στον πολυχώρο της Ελιάς.

Το βιβλίο πραγματεύεται γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις, γύρω από το υπερευαίσθητο και διαχρονικά επίκαιρο πρόβλημα της εκμετάλλευσης και κακοποίησης γυναικών και παιδιών.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Ψυχολόγος - Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, Ελευθερία Παναγιωτίδου. Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει η Εκπαιδευτικός και μέλος του ΔΣ του «Έρασμου», Όλγα Σαββίδου, ενώ για το έργο του «Έρασμου» θα μιλήσει η Ψυχολόγος - Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Ευμορφία Μήτσιου. Τη διαδικασία θα συντονίσει ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του «Έρασμου» και Δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Χαλάτσης.

Η δημοφιλής συγγραφέας Λένα Μαντά θα συνομιλήσει με το κοινό, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ