Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Κλειστά τα καταστήματα του Αγίου Πνεύματος


Του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και ενώ για το Δημόσιο η ημέρα αυτή έχει χαρακτηριστεί ως επίσημη αργία, δεν ισχύει το ίδιο και για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα της χώρας, σε αντίθεση με τα καταστήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου το 2022 αποφασίστηκε ο καθορισμός της ημέρας εορτασμού του Αγίου Πνεύματος ως τοπικής αργίας για τα εμπορικά καταστήματα.

Έτσι και στην αγορά της Βέροιας, σύμφωνα και με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος, «Όλα τα καταστήματα της Βέροιας τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνουν κλειστά. Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 3 Ιουνίου 2022, Αριθ. Φύλλου 2780, η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος καθορίζεται ως τοπική αργία για τα εμπορικά καταστήματα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ