Quantcast

http://picasion.com/

Τελικά αποτελέσματα βουλευτικών εκλογών Μαΐου 2023 στον Νομό Ημαθίας (γράφημα)

284 από 284 εκλογικά τμήματα




Δείτε αναλυτικά τους σταυρούς των υποψηφίων κάνοντας κλικ (ΕΔΩ)

33 σχόλια:

  1. Δεν πρέπει να τρώει ο Αλέξης φασόλια πρεσπων πριν τις εκλογές, τον φουσκώνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα.....καλό !!!

      Διαγραφή
    2. Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική.
      Αυτό θα πρέπει να το ξέρεις μιας και υποτίθεται είσαι από την Βέροια την πρωτεύουσα της Μακεδονίας!
      Είναι ντροπή και μόνο να αναφέρεις την Πατρίδα μας σαν Νότια Μακεδονία.
      Ας αφήσουμε κατά μέρους τα κόμματα και ας πολεμήσουμε για να αφήσουμε στα παιδιά μας μια πατρίδα ελεύθερη και όχι σκλάβους των Αμερικανών.
      Η ελευθερία είναι χρέος προς τα παιδιά μας .
      Ένα χρέος που οι πρόγονοι μας το πλήρωσαν με βάρη φόρο αίματος και εμείς κάνουμε τους επαναστάτες του καναπέ και του Facebook.Οπως είπε και ο μεγάλος Έλληνας ποιητής Νίκος Καζαντζάκης "Την λευτεριά σου αν λαχταράει σε ξένους μην ελπίζεις παρ'την ο ίδιος αν τολμάς αλλιώς δεν την αξίζεις "

      Διαγραφή
    3. Σ ωραιος δικε μου!

      Διαγραφή
  2. Φαε εσυ με τα κουπονια που σας ταιζουν, να σας οαρουν και τα σπιτια και φαε τυρι και κασερια με 15 και 20 ευρω το κιλο...δεν θα λυπηθω κανεναν πλεον ...εισθε αξιοι της επιλιγη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα 11:11 περαστικά απόψε πέθανε ο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο!!! Ενώ με κλειστές τράπεζες τρώγαμε με χρυσά κουταλιά!!!

      Διαγραφή
    3. Τα ποσοστά αποδεικνυουν ότι δεν ισχύουν αυτά που λέτε! Αυτές τις υπερβολές πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και την υπερβολή στις προεκλογικές εξαγγελίες, όπως το 2019! Τάξε και μην δίνεις..... Οι υποσχέσεις του Μητσοτάκη κρίθηκαν από τον λαό πιο αξιόπιστες, από τις υποσχέσεις του Τσίπρα!

      Διαγραφή
    4. Εγώ δεν είμαι αλεξής, για να με πειράζουν τα φασόλια πρεσπων.
      Τουναντίον.
      Με φέτα Βαλμα, είναι τρέλα.

      Τα προϊόντα της Νότιας Μακεδονίας είναι ανώτερης ποιότητας.

      Διαγραφή
    5. Εσυ 11:11 φαε οπως ειπε και ο παραπανω φασολια πρεσπων, φαε αραβικες πιττες ,αλλα και στριφτη νοτιας αλβανιας διοτι δεν υφισταται βορεια Ηπειρος οπως λενε τα συντροφια σου οι ριζαιοι!
      Ομως τα 100-120 ευρουλακια food pass που παιρνεις καθε 3μηνο καλα ειναι ετσι?
      Καταλαβαιτε το ο μοναδικος που μπορει με τον λιγοτερο δυνατο τροπο να ανταποκριθει σε αρκετα προβληματα ειναι ο Κουλης, δεν τον λες και ηγετη η σωτηρα αλλα ειναι ο μονος που δε θα ξεφτιλιστει οπως τα λοιπα τομαρια και ιδιως τα αριστερα!!!

      Διαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την απλή αναλογική για να κερδίσει, δεν φρόντισε τέσσερα χρόνια να κτίσει γέφυρες με το δημοκρατικό τόξο διότι νόμιζε ότι προηγείται, (πίεσε λίγο προσχηματικά τον τελευταίο μήνα ) και τελικά είναι ο μεγάλος και ο μόνος χαμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτάνει που ψηφίζει το " δημόσιο ". ΝΔ, ΠΑΣΟΚ είναι.
    Αλέξη, είμαι μαζί σου. Δυστυχώς τα τελευταία 40 χρόνια δεν διωρθώνονται εύκολα. Μάλλον ποτέ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύο φόνους ακόμα να είχαμε αλλά Τεμπών θα είχαμε πάρει ,,,80%!και τώρα με την ακρίβεια αυτή καλά τα καταφέραμε...Ο Κυριάκος έχει μελετήσει καλά το σύνδρομο της Στοκχόλμης..όσο ποιο πολύ τους μαμάς τόσο σε στηρίζουν..😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σύριζα το 2014 ξεκίνησε ως αριστερός, μετά τα χαστούκια από την Τρόικα, άλλαξε ιδεολογία, (έγινε ποιο λάϊτ) με την αλλαγή ιδεολογίας πορεύτηκε σε 5 εκλογικές αναμετρήσεις (μετά το 2019) και έχασε σε όλες. Άρα ιδεολογικά δεν έπεισε. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει και τα πρόσωπά του αυτά που πόνεσαν τον κοσμάκη θα βυθίζεται.
    Σύντροφοι μέχρι εδώ ήταν. Όλα τα (ωραία) έχουν ένα τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που πήγατε εσείς που βριζατε Μητσοτάκη γαμ.....καταπιατε την γλώσσα σας ,δεν άκουσα,πως είπατε, ποιοί είσαστε, που χαθήκατε, παυσίπονα για τον πόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως υπάρχουν Μακεδόνες που ψηφίζουν ακόμα ΣΥΡΙΖΑ ;….. όταν οι ίδιοι πούλησαν την Μακεδονία μας !….. ξυπνήστε ρε Μακεδόνες επιτέλους ξυπνήστε !!!!!!!…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανωνυμε 9:49. Oι μακεδονες που ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ ειναι ρομα και φυλακισμενοι. Οι περισσοτεροι δεν ξερουν γραμματα, ουτε σχολειο δεν πανε, και ουτε στρατο δεν θα πανε.Και γιαυτο τον λογο κοψανε στους ρομα το επιδομα παιδιου επειδη τα παιδια τους δεν πανε σχολειο. Οποιος δεν παει στρατο ειναι λιποτακτης. δηλαδη προδοτης για την μανα πατριδα. σε περιπτωτη πολεμου δεν θα πολεμησει με λιγα λογια. Η επομενη κινηση των ρομα ειναι το πλιατσικο, ληστειες, διαρηξεις, και κλοπες αυτοκινητων οπως κανουν τωρα οι ανηλικοι και ατομα που δεν θελουν να δουλεψουν.

      Διαγραφή
  9. Φαντάσου να είσαι ΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιακός πως θα νοιωθεις σήμερα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα, γιατί βγάζει βουλευτή η ελληνική λυση και όχι το ΠΑΣΟΚ που έχει περισσότερες ψήφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είναι τέτοιο το εκλογικό σύστημα, να παίρνει την έδρα από τους υπόλοιπους ψήφους πανελλαδικά

      Διαγραφή
    2. Προφανώς γιατί ασχολείσαι περιστασιακά με εκλογές.

      Διαγραφή
    3. Τον ΣΥΡΙΖΑ να ρωτήσεις ;;; Λογικά θα σου πουν ότι έτσι τους βολεύει.

      Διαγραφή
  12. ...και σήμερα το ...λουκουμάκι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσεις που χαιρεστε με το 40/100 τηε ν.δ ειστε να υποθεσω με μισθους ανω των 5000ε μηνιαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι ειμαστε απο την μεσαια ταξη του συριζα που παιρνει 5000 ετησιως και θελει να μας ταραξει στην φορολογια... ασε μας ρε νταλαρα πονεμενε ζαιε.

      Διαγραφή
    2. και πού είναι οι των 400-650€;;;;; οι άνεργοι νεοι;; οι δεινοπαθούν τες απο το κακό ΕΣΥ;;; αυτοί πού δεν μπορουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ;;; τα καυσιμα;;; τη θέρμανση;; τρόφιμα, το ενοικιο;;;κτλ κτλ!!!! ή δεν υπάρχουν ή πλέον έχει επέλθει ολική αποχαύνωση ή όλα ελέγχονται

      Διαγραφή
    3. Τσακάλι είσαι μεγάλο

      Διαγραφή
    4. 5000 ευρω αγαπητε μου παιρνουν οι δικαστες τον μηνα. οσοι εργαζονται 6ωρο 6 μερες την εβδομαδα παιρνουν απο 560-650. σε 4ωρο οπως στα σουπερ μαρκετ ουτε 400 ευρω. Για μενα με βολευει το 8ωρο για την ηλικια μου. και ειμαι 43.

      Διαγραφή
  14. Οι τίτλοι τέλους πέφτουν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις επόμενες εκλογές αξιωματική αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ. Φτάνουν πια οι γραφικοί και ρεμπεσκέδες του ΣΥΡΙΖΑ. Φτάνει πια στην κατάντια που μας έφεραν. Να ξεπατωθούν και να φύγουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα αποτελέσματα στον νόμο έδειξαν ότι η Ελλάδα θέλει σταθερότητα θέλει να κοιτάει τον μέλλον θέλει σιγουριά. Ένας νοήμων άνθρωπος ξέρει και μπορεί να αναγνωρίσει ότι η ακρίβεια είναι εισαγώμενη ότι η ενεργειακή κρίση είναι εισαγωμενη δεν φταίει ο Μητσοτάκης για αυτά ούτε κανεις φταίνε εξωτερικοί παράγοντες. Ένας μη νοήμων άνθρωπος κατηγορεί τον μητσοτακη για όλα τα δεινά. Για εξηγήστε μου κύριοι τι έκανε ο τσιπρας όταν ήταν κυβέρνηση 4 χρόνια ; Τι έκανε ο τσιπρας όταν ήταν κυβέρνηση για ενα χρόνο με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγούσε την χώρα στην κρίση και την βύθιζε ακόμα περισσότερο; Τι έκανε ο τσιπρας για τα τέμπη; Τι έκανε ο τσιπρας για το 112 στο μάτι ; Τι έκανε ο τσιπρας για τον κοβιντ που εναντιώθηκε σε όλους και σε όλα ο επαναστάτης χωρίς αιτία ; Τι έκανε ο τσιπρας για την ακρίβεια ; Να σας πω εγώ τι έκανε ο Μητσοτάκης για όλα αυτά σε χρόνια προβλήματα βρήκε λύση. Δεν ήταν ο Μητσοτάκης κυβέρνηση 100 χρόνια για να φταιει για όλα αυτός. Ο τόπος μας με την ΝΔ πήρε λεφτά οι αγρότες ζωντάνεψαν ξανά παρά την κρίση φανταστείτε την επόμενη τετραετία που δεν θα υπάρχει κρίση (ενεργειακή, ακρίβειας κλπ) η Βέροια η Νάουσα η Αλεξάνδρεια θα ξανά ζωντανέψει.
    ΟΣΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015!!!!! Να ξέρετε δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βεροιώτη, μήπως υπάρχουν τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα της Ημαθίας; να δούμε τι ψήφισε κάθε περιοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ