Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γερά και δυνατά μαλλιά με τα προϊόντα της Herbstore.gr

Ποιος δεν έχει ταλαιπωρηθεί από παροδική τριχόπτωση;
Κατά μέσο όρο χάνουμε περίπου 100 τρίχες την ημέρα. Όμως, όταν η τριχόπτωση επεκτείνεται, το πρόβλημα, πέρα από παθολογικές αιτίες που χρειάζονται φαρμακευτική αγωγή, μπορεί να θεραπευτεί και με βότανα που τα βρίσκουμε στη φύση και η Herbstore.gr τα φέρνει στο σπίτι μας! Δείτε ποια είναι τα πιο βασικά φυτικά προϊόντα που έχουν την ικανότητα να βοηθάνε στη μείωση της τριχόπτωσης, στην εξάλειψη της πιτυρίδας και στην ενίσχυση της υπάρχουσας τρίχας.
Τα οφέλη του δεντρολίβανου για τα μαλλιά είναι πολλά και ποικίλα. Έχει διάφορες χρήσεις και οφέλη για το σώμα, ειδικά για τα μαλλιά, όταν αναμιγνύεται με άλλα έλαια. Έχει αποδειχτεί ότι είναι ευεργετικό για την υγεία των μαλλιών και πιο συγκεκριμένα για την ανάπτυξη των τριχών καθώς υποστηρίζει το κυκλοφορικό σύστημα, διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι. Εκτός από την ανακούφιση από τη φαγούρα και την ξηρότητα, μειώνει την πιτυρίδα. Τα ευεργετικά συστατικά του, εισχωρούν τόσο στα λέπια της τρίχας όσο και στους θύλακες της τρίχας και τους δυναμώνουν, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς ανανέωσης της τρίχας. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η τριχόπτωση.

Λεβάντα

Η λεβάντα έχει ισχυρή αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλει στην εξισορρόπηση της φυσικής παραγωγής ελαίων, βελτιώνει και ενισχύει την ανάπτυξη νέων τριχών. Η λεβάντα καταπραΰνει τους ερεθισμούς του τριχωτού της κεφαλής και μπορεί να θεραπεύσει την ξηροδερμία. Αποτρέπει την τριχόπτωση και βοηθά στην αναζωογόνηση της τρίχας.

Δάφνη


Το δαφνέλαιο έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες είναι πλούσια πηγή βιταμινών, λιπαρών οξέων και συμβάλει στην καλή υγεία και πυκνότητα των μαλλιών. Δρα ως αντιοξειδωτικό, αποτρέπει και καταπολεμά τους μικροοργανισμούς που βλάπτουν το τριχωτό της κεφαλής και την επιδερμίδα σας. Προστατεύει και ενισχύει τη δομή της τρίχας, τρέφει, δυναμώνει και δίνει λάμψη στο μαλλιά χάρη στις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Ιδανική για την τριχόπτωση, την ξηροδερμία του τριχωτού της κεφαλής, την ψαλίδα και γενικά για την ενδυνάμωση, τόνωση και λάμψη των μαλλιών.

Βασιλικός 


Ο βασιλικός περιέχει μαγνήσιο, ένα μέταλλο που συμβάλλει σε διαφορετικές χημικές διεργασίες στο σώμα. Το έλαιο μαγνησίου έχει επίσης αποδειχθεί ότι προστατεύει και ενισχύει τη δομή της τρίχας από τη ρίζα ως την άκρη της. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών. Τα ωοθυλάκια αναζωογονούνται και παράγουν νέα μαλλιά. Το δε μασάζ με βασιλικό αναζωογονεί τους θύλακες των τριχών και αποτελεί ιδανικό «όπλο» στην περιποίηση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών μιας και συμβάλλει στην αναδόμηση και αναζωογόνησή τους.

Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.

☎ +30 23310 62472,
+30 2331 502 411,
+30 698 572 9561



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ