Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλογές Ιουνίου: Μπογδάνος - Λατινοπούλου αλλάζουν όνομα στα κόμματά τους

Με νέα ο ονόματα και νέα σύμβολα στα κόμματά τους θα προσπαθήσουν να κατέβουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Στις κάλπες της 21ης Μαΐου και οι δύο «σκόνταψαν» στο μπλόκο από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνεργάζεται με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και ετοιμάζονται να κατέβουν στις εκλογές με το όνομα «Πατριωτική Δύναμη», αλλά και με άλλο σύμβολο, ενώ η Αφροδίτη Λατινοπούλου βάφτισε το κόμμα της για τις νέες κάλπες «Φωνή Λογικής».

Το μπλόκο στο κόμμα Μπογδάνου-Εμφιετζόγλου από τον Αρειο Πάγο

Σημειώνεται πως πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση το κόμμα «Πατριωτική Ένωση», των Κωνσταντίνου Μπογδάνου-Πρόδρομου Εμφιετζόγλου τέθηκε εκτός εκλογικής διαδικασίας από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, λόγω συμβόλου και ονόματος.

Υπενθυμίζεται πως εις βάρος του κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ, στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος-Εμφιετζόγλου τού «έκλεψαν» το όνομα. 

Μάλιστα ο Αρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προφεύγον κόμμα, ενώ κρίθηκε πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο και, εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

Πώς ο Μπογδάνος είχε «κόψει» την Λατινοπούλου στις πρώτες κάλπες

Ο Αρειος Πάγος όμως είχε βάλει μπλόκο και στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μετά από προσφυγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καταγγέλλοντας «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου. Η προσφυγή, τελικά, έγινε δεκτή.

4 σχόλια:

  1. Η αναχρονιστική παιδεία μας έβγαλε πολλά Ακροδεξιά φυντάνια…λογικά οι παππούδες τους θα έκαναν χρυσές δουλειές με τους Γερμανούς στην κατοχή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η έλλειψη παιδείας βγάζει πολλά ακροφυντάνια ξέρετε..

      Διαγραφή
    2. και ο προπαππος του με τους Τούρκους και ο προπροπροπροπαππος του με τους Πέρσες....

      Διαγραφή
  2. Άνοιξε ρε συ Αφροδίτη onlyfans να μας τρελάνεις όλους..

    (συγνώμη, παραφέρθην.. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ