Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα εύσημα στον Τάσο Γιάγκογλου - δικαίως!

Πολλές ευχαριστίες, προς όλους όσοι συνέβαλαν στην ιστορική εξέλιξη της αξιοποίησης της πρώην Περιφερειακής Αγοράς στην Κουλούρα Βέροιας ακούστηκαν προχθές 
στο Επιμελητήριο Ημαθίας. Είναι γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες η ενότητα, η σύμπνοια και η άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων ήταν υποδειγματική. Η δε συμβολή του ημαθιώτη υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, ήταν κυριολεκτικά αποφασιστική. 

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι στο τέλος της εκδήλωσης, τόσο ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης όσο και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Μπίκας, δεν λησμόνησαν να τονίσουν το ρόλο του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Τάσου Γιάγκογλου. Όχι μόνο για τη δουλειά των τελευταίων μηνών, αλλά κυρίως διότι ο Τάσος Γιάγκογλου υπήρξε πρωτεργάτης του εγχειρήματος μεταφοράς του Τελωνείου στο εγκαταλειμμένο κτίριο της Κουλούρας, όταν το 2014 μαζί με τον Νίκο Ταμπακόπουλο ηγήθηκαν ενός άτυπου σχήματος επιχειρηματιών, με στόχο την ιδιωτική επένδυση για ένα δημόσιο έργο με πολλαπλά αναπτυξιακά οφέλη για το Νομό και την οικονομική του δραστηριότητα. 

Εκείνη η προσπάθεια μπορεί να μην τελεσφόρησε, όμως έδειξε το δρόμο για την αξιοποίηση της πρώην Περιφερειακής Αγοράς Κουλούρας για να φτάσουμε στο τεράστιο project που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 16/5 στο Επιμελητήριο Ημαθίας. 

Δικαίως τα εύσημα στον Τάσο!

2 σχόλια:

  1. Δεν υπήρξε ποτέ περιφερειακή αγορά για να είναι πρώην. Εγκαταστάσεις για ... Αρπαχτες ίσως, για μοίρασμα χρήματος μπορεί, αλλά αγορά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ! Τι ωραία τα λες... Οι αρπαχτες, πάνω απ' όλα. Ολοι μπαίνουν στην πολιτική, για προσωπικό όφελος, και όχι για το συμφέρον του συνόλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ