Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χατζάρας: «Αν ήμουν ο Τερζής, θα πήγαινα πρώτα σε άλλες ομάδες»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας, μιλώντας για την κατάσταση στον Άρη έπειτα από την παραμονή του Τόλη Τερζή στην άκρη του πάγκου της ομάδας, τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα αλλά και τους στόχους που θα έχουν οι “κιτρινόμαυροι” με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αρχικά ανέφερε για το αν του αρέσει η επιλογή του Τόλη Τερζή: “Ούτε ναι, ούτε όχι. Τον προπονητή τον παίρνεις επειδή είναι ικανός και όχι φτηνός, εγώ μαζί με τον Καρυπίδη θα ήμουν και θα είμαι αν τον στηρίξει στις δύσκολες στιγμές. Εγώ ξέρω ότι οι αρραβώνες είναι ωραίοι, ο γάμος είναι δύσκολος. Αν ήμουν Τερζής θα έκανα πρώτα το αγροτικό μου σε άλλες ομάδες και μετά θα επέστρεφα στον Άρη, αυτός επέλεξε τον άλλον δρόμο”.

Για τα πειθαρχικά παραπτώματα που υπάρχουν: “Αρκεί να υπάρχει η βούληση από τη διοίκηση αλλά και από τον προπονητή για να αντιμετωπιστούν, δεν είναι καλό να υπάρχουν τέτοια κρούσματα”.

Για τον Καμαρά: “Εγώ είχα διαφωνήσει και όταν ήρθε, ξαναζεσταμένο φαγητό και φαίνεται και η απειθαρχία του στον αγωνιστικό χώρο”.

Για τους στόχους του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο: “Ο Άρης του χρόνου μπορεί να φάει τον Ολυμπιακό; Τον ΠΑΟΚ; Την ΑΕΚ; Τον Παναθηναϊκό; Γιατί βγαίνουν τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη και από τη στιγμή που δεν μπορεί να βγει Ευρώπη γιατί να ξοδέψει χρήματα;”.

Πηγή

6 σχόλια:

  1. Χατζαρα,Ας κλεισει η χρονια και απο την επομενη παρε το τιμονι της βεροιας σε οποια κατηγορια και να παιζει και αν την ανεβασεις στη superleague και παιξεις με τον Αρη του Τερζη και του βαλεις τεσσερα γκολ τοτες θα εδθω εγω προσωπικα που σε ξερω και θα σου πω ποσο δικιο εχεις,στη θεωρια ημαστε ολοι ηγετες,στη πραξη εστιαζεται το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω δεν ανεβηκαν περυσι με 30 ματς κουκουρουκου

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο κ.τερζης και ο κ.χατζαρας Είναι απο τους top
    Προπονητές της χώρας μάς. Αν .αν είταν σε top Ομάδες θα το βλέπαμε. Ε .εεεε τώρα δόξα τω θεώ πήραμε και ένα Euro με τον Otto
    Ποια ομάδα η Ποιος πρόεδρος μπορεί να βάλει έναν Manager να οργανώσει ο Coach μια ομάδα που μπορεί να φτάσει τελικο Champion League?
    Να Σας πο τι δεν μου αρέσει?
    Τους ποιό Κούφους και ποιο τυφλούς διαιτητές βλέπεις στην χώρα μάς. Αυτό εμποδίζει την εξέλιξη και τον παιχτών και της ομάδας και του Coach.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρα τα λεει ο χατζαρας. Τι το περίεργο ειπε? οτι για να φτασεις στον Αρη θες προπονητικα ενσημα σε χαμηλοτερες ομαδες. Ολος ο φιλαθλος κοσμος του Αρη βραζει με την επιλογη Τερζη εσεις εδω μαλλον δεν ξερετε τι σας γινεται. Μπειτε στις σελιδες της ομαδας να δειτε τι μπινελικι πεφτει. Ο Αρης δεν ειναι Βεροια κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά ο Άρης , θα έπρεπε να στηρίξει προπονητή τον Μιχαλίτσο Γιάννη , παίκτη από την Βέροια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ