Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Στα 85 του χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ενώ πέρασε από πολλές θέσεις ευθύνης. Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσω των social media του ίδιου:

«Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες. Καλό ταξίδι λατρεμένε μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη».

7 σχόλια:

  1. Κρίμα κρίμα κρίμα ο πιο φτωχός συνταξιούχος,το είπε αυτό,το θυμάστε, καλά ήταν όταν έτρωγ και μας είχε γραμμένους στα παλαιά του τα παπούτσια, κάποια στιγμή έρχεται το τέλος όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λογική λέει "μη κρίνουμε για να μη κριθούμε" , κανονικά θα πρέπει να διαβάσουμε τα μεν κα τα δε .....καλό ταξίδι να έχει .....Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Πάντα ματαιότης τὰ ἀνθρώπινα, ὅσα οὐχ ὑπάρχει μετὰ θάνατον, οὐ παραμένει ὁ πλοῦτος, οὐ συνοδεύει ἡ δόξα·ἐπελθὼν γὰρ ὁ θάνατος, ταῦτα πάντα ἐξηφάνισται", κείμενο από την νεκρώσιμο ακολουθία που ακούγεται γι'αυτούς που δεν περιορίζονται για καύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαααα τι ειπε παλι ο ποιητης?
    καμενος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βεροιώτη, κάνε ένα ρεπορτάζ για τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις του για να χάσει η Βέροια το μπαράζ του 2000 από τον Πανελευσινιακό (της εκλογικής του περιφέρειας και πατρίδας του). Απίστευτα πράγματα για όσους θυμούνται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα 27 σπίτια που είχε τα πούλησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ