Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται η Κατερίνα Διδασκάλου στη Βέροια - Καλεσμένη του Ομίλου Θεάτρου

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας διοργανώνει σεμινάριο με τη γνωστή ηθοποιό Κατερίνα Διδασκάλου στα πλαίσια του κύκλου θεατρικής μέθεξης: «Λέξεις χωρίς σκέψη στον ουρανό δε φτάνουνε ποτέ»

Mε τίτλο «δρώντων καὶ οὐ δι᾽ ἀπαγγελίας–ηθοποιός σημαίνει…», η αγαπημένη μας ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, έρχεται στο Θέατρο της Ραχιάς για να μας εξοικειώσει με πτυχές της υποκριτικής τέχνης:

• Ζητήματα θεατρικής πρακτικής
• Στοιχεία τεχνικής προσέγγισης ρόλων
• Εργαστήριο με τα αγαπημένα σας ποιήματα ή πεζά που θα φέρετε μαζί σας για να τα δουλέψετε μαζί με την εισηγήτριά μας

Σάββατο 27 Μαΐου , 16:00-18:30 - Κυριακή 28 Μαΐου , 12:00-15:00 Θέατρο Ραχιάς

Δηλώσεις συμμετοχής – κατοχύρωση θέσης με μήνυμα στο 6945798726. Το σεμινάριο δεν απευθύνεται μόνο σε ηθοποιούς αλλά και σε όποιον αγαπά το θέατρο. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους το ζητήσουν. Δωρεάν παρακολούθηση για τα μέλη. |10€ για τα μη μέλη που μπορούν να εγγραφούν εκείνη την ώρα.

Επιθυμητό συστατικό της θεατρικής αυτής συνάντησης από την πλευρά της Κατερίνας Διδασκάλου είναι η συζήτηση και διάδραση μεταξύ αυτής και του κοινού οπότε εξοπλιστείτε με το αγαπημένο σας ποίημα ή πεζό καθώς και πλήθος ερωτήσεων προς την καλεσμένη μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ