Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ντροπή σε όλους μας, μα πιο πολύ σ' εκείνους!

Άστραψε και βρόντηξε ο «Kατάσκοπος» για το ξύλο που έπεσε στο Πολύκαστρο

Πραγματικά, απίστευτα γεγονότα συνέβησαν στο γήπεδο του Πολυκάστρου. Δύο ιστορικές ομάδες της Βορείου Ελλάδας, η Βέροια και ο Απόλλωνας Πόντου, που κατά το παρελθόν έχουν παίξει στην Α' Εθνική διασταύρωσαν τα ξίφη τους σ' ένα ντέρμπι για την παραμονή στη Β' Εθνική. Αυτό από μόνο του είναι θλιβερό! 

Θα ήθελα να σταθώ στο μέγεθος της υποκρισίας! Όλοι εμείς, όλοι οι εσείς, που σκίζατε τα ιμάτιά σας για τον Άλκη, που καταδικάζατε κάθε μορφής βίας στα γήπεδα, που ρίχνατε το ανάθεμα στους δίκαια καταδικασμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ (μακάρι να τους επιβληθεί η πιο παραδειγματική τιμωρία!), ήσαστε οι ίδιοι και χειρότεροι. Ξεκίνησαν λέει οι μπουνιές και οι κλωτσιές λίγο πριν ξεκινήσει το ματς, ενώ πριν λίγο καιρό κλαίγαμε όλοι μαζί, μια αγκαλιά, για τον θάνατο ενός νέου παιδιού. 

Δεν ξέρω τι έγινε στο συγκεκριμένο περιστατικό, δεν ήμουν μπροστά. Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε και ποιος προκλήθηκε, αν προκλήθηκε. Είδα την φωτογραφία και σοκαρίστηκα. Αυτός που γέμισε με αίματα το πρόσωπο του Σάκη Βούλγαρη είναι για εμένα το ίδιο επικίνδυνος, όσο και εκείνοι που αφαίρεσαν την ζωή από τον Άλκη. Μιλάω ξεκάθαρα, ντόμπρα και αρσενικά! Για να σηκώσεις το χέρι και να βαρέσεις με δύναμη έναν άνθρωπο, σημαίνει πως έχεις επικίνδυνα ένστικτα!

Και ερωτώ... Αν εκείνη την στιγμή, ο άτυχος φροντιστής της Βέροιας έχανε τις αισθήσεις του και πάθαινε κάτι κακό, τι θα γινόταν τώρα; Τι θα λέγαμε και τι θα γράφαμε; Θα ρίχναμε «κορκοδείλια δάκρυα», θα λέγαμε: «αχ! τι άτυχο ήταν το θύμα» και θα καταδικάζαμε πάλι τη βία; 

Ντροπή σε όλους μας, μα πιο πολύ σε εκείνους! Η υποκρισία σ' όλο το μεγαλείο της. Δυστυχώς, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Δεν θα αλλάξει τίποτα, γιατί απλά η πολιτεία και οι πρόεδροι των ομάδων δεν θέλουν να αλλάξει. 

Υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν κανονισμοί αλλά δυστυχώς δεν εφαρμόζονται. Ο συγκεκριμένος «κύριος» που γρονθοκόπησε τον Σάκη Βούλγαρη θα πρέπει να αποβληθεί μια για πάντα από το Ελληνικό Ποδόσφαιρο! Τέλος...

11 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ... ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως θέλεις να κάτσει και στην ελεκτρικη καρέκλα..?
    Μόνο ένας είναι ο καυγατζης.? Ο ίδιος άνθρωπος αν είχε άλλο επίθετο τι θα έλεγες:κατασκοπε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παληκάρι ξέρεις τί λές τι δουλειά έχει το επίθετο ληγμένα παίρνεις, εδώ μιλάμε για πολλά συμβάντα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι εσύ μας λές αλλά λόγια, έχουμε μ'αυτό το επίθετο ανθρώπους εδώ στη Βέροια όπου είναι νοικοκυριδες και επιχηριματιες μα όχι τραμπούκους σαν αυτόν που θες να υπερασπιστείς.

      Διαγραφή
  3. Τα έχουμε ξαναπεί γι'αυτό το άτομο ότι έχει κάνει πολλά και κάποιοι από ψηλά τον κρατούν ακόμα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι τραμπούκος αυτός κάνει μόνο για πορτιερης σε νυχτερινό κέντρο εκεί ήθελα να δω τα τσαμπουκαλικια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ γνωρίζω ότι ο Σάκης είναι από τα ήρεμα παιδιά και έχει καλό ήθος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το περίεργο όλων είναι πως αυτός ο προπονητής δεν έχει καταδικαστεί με τόσα επεισόδια που έχει κάνει....
    Οι γονείς τι παράδειγμα να δώσουν στα παιδιά τους? πάνε άνθρωπε μου στο καφενείο αν παιξεις χαρτιά κι άσε το προπονητηλίκι σε κάποιον ήρεμο και μορφωμένο...Νεύρα νεύρα νεύρα...άσε τώρα που θα σε ανεχόμαστε κι άλλο...είναι λαική απαίτηση πολλών ομάδων να τελειώνουν αυτα τα μοντέλα χαρακτήρων.
    Τα γήπεδα είναι για πολιτισμένους και ήρεμους.(πλέον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φτάνει που έφαγε μπουνιά ο Βούλγαρης τον έκαναν και μήνυση από πάνω. τι να πει κανεις; ντράπηκε και η ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και βόδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια διόρθωση: Ο Απόλλων Πόντου ΔΕΝ είναι ιστορική ομάδα. Η Καλαμαριά ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Βεροια εχει πεσει. Για ποιο λογο ασχολειστε ακομα ; Δεν υπαρχει μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατασκοπε δωσε προγνωστικσ για σαββατοκυριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ