Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθαν τα πράσινα «βόλια» στη Βέροια - Ταξίδι «αστραπή» του Τσιχλακίδη στην Αθήνα

«Ζεστό - ζεστό» έφτασε από την Αθήνα το προεκλογικό υλικό του ΠΑΣΟΚ

Σε προεκλογικό «πυρετό» βρίσκονται οι νομαρχιακές επιτροπές των κομμάτων, καθώς κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα έμεινε μέχρι την Κυριακή 21 Μαΐου, ημέρα των Εθνικών Εκλογών.

Αυτές τις ημέρες μάλιστα άρχισαν να καταφθάνουν και τα πρώτα ψηφοδέλτια, με τα επιτελεία των υποψηφίων βουλευτών να έχουν πάρει «φωτιά» για το παραδοσιακό... «σταύρωμα».

Φυσικά υπάρχουν και τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων όπου εκεί θα... ξημεροβραδιάζονται τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών και οι υποστηρικτές των κομμάτων που τρέχουν για όλους τους υποψηφίους και για τα ποσοστά του κόμματος φυσικά. 

Σήμερα άνοιξε τις πόρτες του και το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ελιάς, με τις ετοιμασίες να κρατούν μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης, μόλις και κατέφθασε στη Βέροια φρέσκο - φρέσκο το προεκλογικό υλικό από τας Αθήνας!



Μάλιστα, το υλικό, ψηφοδέλτια, banner, φυλλάδια και αφίσες, παρέλαβε από τα κεντρικά του κόμματος και μετέφερε στη Βέροια προσωπικά ο ίδιος ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σάββας Τσιχλακίδης, που έκανε ταξίδι «αστραπή» στην πρωτεύουσα, προκειμένου να προλάβει να επιστρέψει για την κεντρική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Ολυμπίας Αποστόλου.

Τον Γραμματέα πέτυχε ο φακός του veriotis.gr στο πάρκινγκ της Ελιάς, άρτι αφιχθέντα από την Αθήνα, με τον «πράσινο τον ήλιο» να... ανατέλλει από το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του, λίγο πριν αναρτηθεί σε περίοπτη θέση στο εκλογικό κέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ