Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως πρωταγωνιστής»

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Με ευθύνη, σοβαρότητα αλλά και με ενθουσιασμό υποδεχόμαστε το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Επιθυμούμε πριν από όλα να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στους 9.492 συμπολίτες μας που επέλεξαν το ψηφοδέλτιό μας, στους 6 υποψήφιους βουλευτές μας για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν σε όλη την προεκλογική περίοδο, στα 200 και πλέον μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα για την παρουσία και την προσφορά τους, καθώς και σε όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος για την προσπάθειά τους.

Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει με τις αξίες και τις παρακαταθήκες του. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως πρωταγωνιστής παρά τον ασύμμετρο πόλεμο που δέχθηκε και το αποτέλεσμα των εκλογών μας γεμίζει δύναμη αλλά και ευθύνη για την συνέχεια.

Η προσπάθειά μας δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει εφησυχασμός. Μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση όλοι μας, πιο δυνατοί, θα δώσουμε τη μάχη για την Ελλάδα της Δικαιοσύνης, της κοινωνικής συνοχής και της Ανάπτυξης και καλούμε τους πολίτες της Ημαθίας να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Ανατέλλει ο ήλιος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Έλληνες. Σας ευχαριστούμε και καλή συνέχεια στον όμορφο αγώνα για την Ημαθία μας και την Ελλάδα μας».

6 σχόλια:

  1. Ψάξτε τα λάθη σας και αφήστε το "Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει με τις αξίες και τις παρακαταθήκες του" ,...... να γίνεται πρώτα εσείς άξιοι και να δείτε τους άξιους που τους στείλατε αγαπητά "ντεμέκ" συντρόφια , δυστυχώς δεν πιστεύετε τον σωστό σοσιαλισμό , είστε όλοι σας βολεμένοι ......πχ. εργαζόμενος ΔΕ κατέχει θέση ΠΕ ...Έλεος και εμείς σπουδάσαμε παιδιά να είναι τσιράκια δικό σας κομματικών παιδιών .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά κάποιο τρόπο έχεις δίκαιο , είχαν καβαλήσει το καλάμι και ξέχασαν αυτούς που τους στηρίξανε . Ρε παιδιά ο Σουμελίδης τι ρόλο παίζει και πολλοί άλλοι ?

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμος24 Μαΐου 2023 στις 8:08 μ.μ.)
      Ποιος ασχολείται με τον Σουμελίδη ;
      Ο άνθρωπος αν δεν έχει καταλάβει ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και πρέπει να αποσυρθεί θα το καταλάβει σύντομα, όπως και ο άλλος προσφάτως κολλητός του υποψήφιος Δήμαρχος που άφησε τη Μελίκη και την Αλεξάνδρεια και ψάχνει ρόλο στη Βέροια σε μια πόλη της οποίας ούτε δημότης είναι. Δεν βλέπουν μια σειρά από στελέχη σε κόμματα Βουλευτές αλλά και στην Τοπική αυτοδιοίκηση τα οποία αποσύρονται άλλα αυτοβούλως και άλλα μέσω της μη εκλογής τους ; Κοίτα στις πρόσφατες εκλογές πάει ο Λοβέρδος, ο Σκανδαλίδης, Ο Φίλης, ο Σκουρλέτης, ο Ξανθός αλλά και εδώ τοπικά οι δύο παλαιοί υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ πάτωσαν.
      Ο κόσμος θέλει νέους ανθρώπους που δεν έχουν κουράσει με τα λάθη τους και την παρουσία τους.
      Αν δεν θέλουν να δούνε την πραγματικότητα και επιμείνουν στο τέλος θα την νιώσουν πολιτικά επώδυνα.
      1 + 1 = 2, πάντα.

      Διαγραφή
  2. υπάρχει και μια άλλη ανάγνωση στο αποτέλεσμα των εκλογών......
    Η άνοδος (και νίκη για αυτούς.. τρομάρα μας) του ΠΑΣΟΚ μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί..τι εννοώ Μ αυτό?? μετά το 2009 τα μνημόνια, την απόλυτη παραβίαση του Συντάγματος ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κυρίως),την λαϊκή οργή, τα ψέματα ότι δεν θά μπούμε σε επιτήρηση κτλ , έπρεπε να μαζευτούν όλα τα "απόνερα" με την μικρότερη πολιτική φθορά.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το πιο κατάλληλο πολιτικό μέσο απορρόφησης κραδασμών ήτοι αντίπαλος πόλος για την συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών,του κέντρου η και της κεντροαριστεράς γενικότερα. Η κάθοδος άρχισε μετά το δημοψήφισμα όπου το όχι έγινε ναι....σαν αποτέλεσμα είχε όλοι οι κραδασμοί να απορροφήθούν ,και σαν φυσική εξέλιξη (παράλληλα ετοιμαζόταν και αυτό) είναι η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ του κέντρου δηλ, με δυναμική επιστροφή και άλλο ΑΦΜ, καθαρό και αμόλυντο στο πολιτικό προσκήνιο...σαν να μην συμβαίνει τίποτα (χαλκευση οικ. στοιχείων,μνημόνια, ΔΝΤ....)
    Ταιριάζει απολυτα η ρήση του Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς Στάλιν πού έλεγε ότι το όπλο τών πολιτικών είναι η λήθη των λαών....
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΜΑΣ
    ΣΑΣ ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη είναι πολύ χειρότερο από τον Τσίπρα. Να το έχετε υπόψιν. Μαντάρα θα τα κάνει. Στην βουλή μην βάλετε το κόμμα μέρα 25 με τον Βαρουφάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πως το ξέρεις ότι (Το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη είναι πολύ χειρότερο από τον Τσίπρα) ; Άσκησε πολιτική στην χώρα ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ έχει 12 χρόνια εκτός. Ο Ανδρουλάκη, έκανε καμμιά μ@λ@κία στην Ευρωβουλή όπως κάποιοι άλλοι ; Το λες όμως αυθαίρετα και κακοπροαίρετα . Μιλάς με το θα, χωρίς να μπορείς να αποδείξεις κάτι για το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη. Όπως καταλαβαίνεις είσαι μόνος και έρμαιο της εμπάθειά σου.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ