Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτο σκηνικό στη Σταδίου: Του έφυγε το τρέιλερ μπροστά στα Πολυκλαδικά - Βίντεο ντοκουμέντο


Από θαύμα δεν σκοτώθηκε κάποιος - «Λούης» ο οδηγός

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε το πρωί στην οδό Σταδίου, μπροστά από τα Πολυκλαδικά, όταν τρέιλερ έφυγε από αυτοκίνητο εν κινήσει και ξεκίνησε μια δική του πορεία... και όποιον πάρει ο χάρος!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις εικόνες του veriotis.gr, το συμβάν έγινε στις 9 το πρωί της Τετάρτης 24 Μαΐου 2023, όταν το τρέιλερ που έσερνε κόκκινο τζιπ που εκινείτο επί της Σταδίου, ακριβώς μπροστά από τα Πολυκλαδικά, αποσπάστηκε και ξεκίνησε να κινείται με ταχύτητα προς το αντίθετο ρεύμα.


Ευτυχώς την πορεία του σταμάτησε το δέντρο που βρισκόταν επάνω στην νησίδα και δεν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να προκαλέσει τροχαίο.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα ή δεν τραυματίστηκε κάποιος, καθώς ας αναλογιστούμε τι θα μπορούσε να συμβεί αν εκείνη τη στιγμή ακολουθούσε κάποιο μηχανάκι, ή βρισκόταν στη νησίδα κάποιος άνθρωπος, ή το τρέιλερ έπεφτε από την πλευρά που υπήρχαν μαθητές η πελάτες των καφέ.

Το ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο οδηγός ούτε που σταμάτησε να δει τι έγινε, αφήνοντας πίσω του ευτυχώς μόνο... «συντρίμμια», το τρέιλερ και το φορτίο του, μια ηλεκτροσυγκόλληση και μια γεννήτρια. Άραγε μήπως κάποιος άλλος τα... «κλαίει» και ο οδηγός «έγινε Λούης»;

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο veriotis.gr:

7 σχόλια:

  1. Προφανώς η Τροχαία θα ενεργήσει δεόντως, καθόσον το συμβάν είναι πολύ επικίνδυνο! Δεν μπορεί να αφεθεί έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός είναι δολοφόνος της ασφάλτου , απαράδεκτος , να συλληφθεί άμεσα και να δώσει απάντηση ...πέρασε από εκεί μετά & & τριάντα και δεν πρόσεξα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεροιώτη μου,ΤΡΕΙΛΟΡ λέγεται. Τρέιλερ είναι στις σειρές και στις ταινίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. suzuki jimmy κοκκινο με κοτσαδορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλεμμένα θα ήταν,
    Γιατί να γυρίσει ο κλέφτης,
    Για να τον πιάσουν;
    Τουλάχιστον θα τα ξαναπάρει πίσω ο ιδιοκτήτης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ