Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απαίτηση για διαιτητή πρώτης κατηγορίας από την ΠΑΕ Βέροια

Το κρίσιμο ντέρμπι παραμονή με τον Απόλλωνα Πόντου πλησιάζει κι η Βέροια θέλει να το διεκδικήσει επί ίσοις όροις.

Για τον λόγω αυτό, η ΠΑΕ Βέροια απέστειλε ειδικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, αιτούμενη διαιτητή υψηλής κατηγορίας για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πολύκαστρο την Δευτέρα (29/5, 16:00).

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης κρισιμότητας του εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (29/5) με τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος χαρακτηρίζεται “ματς μια κατηγορία”, έστειλε αίτημα προς τα αρμόδια όργανα, ζητώντας τον ορισμό αξιολογημένου διαιτητή της Super League 1 για το συγκεκριμένο παιχνίδι”.

17 σχόλια:

  1. αφου μας βοηθαει ο μπαοκ. τι όχι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός ΠΑΟΚ και κουραφεξαλα είδαμε κι όταν μας βοηθούσε κι ο γάβρος όπου μας έριξε στα τάρταρα, ξέρεις μία παροιμία λέει ότι εάν δεν ξυθεις μόνος σου μην περιμένεις από άλλους.

      Διαγραφή
  2. Όταν πέρσι έπαιρνε τα πέναλτι καμία ομάδα δεν ζήτησε διαιτησία από Α Εθνική ή κάποιον αξιολογημενο, τί είναι αυτά τώρα μωρέ παίξτε μπάλα πρώτα και αφήστε την διαιτησία, δηλαδή τώρα αν και οι άλλες ομάδες που κινδυνεύουν ζητήσουν κι αυτές διότι θα πουν πώς έγινε με Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος σκεφτεται και γραφει αυτες τις ανακοινωσεθς ηθελα να ηξερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε πως τη καταντησατε τη Βασιλισσα , χειροτερα και απο καμαριερα !!
    Σας φταινε και οι διαιτητες τωρα .. Πραγματικα αν σκεφτει καποιος τι παραλαβανε και τι παραδιδουν ....
    ηθελε προσπαθεια για να πεσει αυτη η ομαδα οπως την ειχαν οι Μπικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω σε ολα εκτος απο την τελευταια προταση. Αν οι ιδιοκτητες της ομαδας την αγαπουσαν δε θα την αφηναν να φτασει σε τετοια χαλια. Τα ομορφα καστρα δυσκολα χτιζονται ευκολα γκρεμιζονται. Πραγματικα παραγοντες οπως ο Αρβανιτιδης κι ο Τσαμητρος δε θα ξαναυπαρξουν.

      Διαγραφή
    2. Με τη καλαμαρια αν θα επιστρεψουμε με το τριποντο,happy σωθεικαμε,αν παλι φαμε τεσσερα τοτες ,θα εχουμε την ευκαιρια να κανουμε ωραιες εκδρομες στη foitball leagye.

      Διαγραφή
    3. Ξέχασες έναν μεγαλύτερο τον κύριο Πασχαλίδη ας μη το παραλοιπουμε, τώρα όσο για την δήλωση αυτή της διοίκησης λέω για την διαιτησία που είπε αυτό δεν θέτει δάφνες για μια ομάδα σάν την Βέροια αυτή η δήλωση, ήταν λάθος δήλωση δεν μπορεί να ζητάς για διαιτητή όταν η ομάδα σου είναι σ'αυτή την κατάσταση δεν της φταίει η διαιτησία, στο δια ταύτα να παίξουν μπάλα καί να κερδίσουν την διαιτησία.

      Διαγραφή
  5. ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕς ΚΥΡΙΟΙ!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ. ΑΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κολλημένος με ΠΑΟΚ ρε ασχετε όταν ήταν με Ολυμπιακό τότε ήταν εντάξει που σε πήγε στην Γ Εθνική και όλα τα παραληπωμενα άλλαξες Α Φ Μ,ο ΠΑΟΚ σου φταίει Γαβράκι όταν δεν έχεις παίκτες προπονητή διοίκηση ότι νάνε, τώρα αυτό που είπε ο κύριος παρακάτω μασάτε σίδερα γιατί ο Καλαϊτζίδης θα τα δώσει όλα με μια ομάδα που ούτε έδρα σταθερή δεν έχει κι ας αφήσουμε την διαιτησία κατά μέρος.

      Διαγραφή
    2. ποιος ειπε οτι με τον γαυρο ηταν όλα ενταξει? Για την παρουσα κατασταση μιλαμε και μαλλον συμφωνουμε οτι ειναι απαραδεκτες τετοιες ανακοινωσεις και ναι δεν εχουμε ουτε διοικηση ουτε παιχτες δε διαφωνω καπου. Αλλα τετοια ωρα υποτιθεται περιμενεις τη βοηθεια που σου ταξανε. η σημερινη Βεροια ανεβηκε στο αρμα του παοκ απο την εποχη της αλλαγης αφμ κιολας αν θυμασαι.

      Διαγραφή
    3. Ποιός σου έταξε και τί.

      Διαγραφή
  6. ο Καλαιτζιδης εχει αποδειχτει σκληρο καρυδι. Πεσμένος αγωνιζεται καθε χρονο στην ιδια κατηγορια. Δε θα μας υποδεχτει με αγνες προθεσεις και ευ αγωνιζεσθε. Μασηστε σιδερα κι οτι γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ποιος θα πληρωσει τον αξιολογημενο διαιτητη ρε μαγκες που θα ερθει στο τσαιρι του κιλκις -αν ερθει- να σφυριξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ