Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Τσιάρτας επικεφαλής στο Επικρατείας Φαήλου - Τζήμερου

O Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε πως ο Βασίλης Τσιάρτας θα είναι ο Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας στο κόμμα «Εθνική Δημιουργία». Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση για τον Ημαθιώτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή έγραψε:

«Ο Βασίλης Τσιάρτας διακρίθηκε ως αθλητής, ανεβάζοντας, με την ομάδα του 2004, την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, διακρίθηκε και για το πολιτικό του θάρρος απέναντι στην αριστερή τρομοκρατία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο facebook αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε στην πρώτη γραμμή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τον διακεκριμένο αθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης, Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος θα δώσει μαζί μας σ΄ αυτές τις εκλογές τη μάχη, υπερασπίζοντας τις φιλελεύθερες πατριωτικές ιδέες και την ανάγκη μεταρρυθμίσεων στην χώρα, με το ίδιο πάθος, επιμονή και αποτελεσματικότητα που έδειξε όταν οδήγησε, μαζί με τους συναθλητές του, την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Βασίλης Τσιάρτας γεννήθηκε στη Βέροια Ημαθίας, από γονείς Μακεδόνες. Από την εφηβική ηλικία, έδειξε το μεγάλο ταλέντο του στο ποδόσφαιρο. Στα δεκαπέντε, εργαζόταν ήδη ως επαγγελματίας σε ομάδες του νομού Ημαθίας. Στα είκοσι, συνέχισε την καριέρα του στην ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδος και δύο Πρωταθλήματα. 

Μέλος της Εθνικής Ομάδας, τίμησε το εθνόσημο, με μεγαλύτερη επιτυχία την κατάκτηση του EURO 2004. Διακρίθηκε επίσης στην Ισπανία παίζοντας για 4 χρόνια στην ομάδα της Σεβίλλης. Στους 434 αγώνες πρωταθλήματος στους οποίους συμμετείχε σημείωσε 148 τέρματα. Δεν αποβλήθηκε ποτέ. 

Ο Βασίλης Τσιάρτας διακρίθηκε και στον δημόσιο λόγο, για το θάρρος της γνώμης του και το σθένος να υποστηρίζει το εθνικό συμφέρον κόντρα στην κυρίαρχη αριστερή τρομοκρατία, επιλογή που του κόστισε πολύ, επαγγελματικά.

Ο Βασίλης Τσιάρτας δήλωσε:

“Με την πολιτική δεν είχα ασχοληθεί όσα χρόνια ήμουν επαγγελματίας αθλητής. Φρόντιζα όμως να ενημερώνομαι και είχα πάντοτε άποψη για όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Πιστεύω λοιπόν, πως η χώρα μας απειλείται από την παγκόσμια “μόδα” της πολυπολιτισμικότητας και από την ανεξέλεγκτη εισβολή ανθρώπων που είναι φορείς ενός πλαισίου ζωής, ασύμβατου με τις αξίες και τον πολιτισμό της Ευρώπης. 

Οι εισβολείς, στους οποίους και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ παρέχουν αφειδώς όχι μόνον άδειες παραμονής αλλά την ελληνική υπηκοότητα και το δικαίωμα να ψηφίζουν, υπονομεύουν την Εθνική μας ταυτότητα, αυξάνουν την εγκληματικότητα, και, όπως έχει αποδείξει η δυτικοευρωπαϊκή εμπειρία, όχι μόνο δεν ενσωματώνονται, αλλά απεργάζονται τη μετατροπή της χώρας μας και της Ευρώπης σε ισλαμικό χαλιφάτο. Δεν έχω μάθει να βλέπω την πατρίδα μου να κινδυνεύει και εγώ να κάθομαι στον πάγκο.

Παρακολουθούσα επί χρόνια την προσπάθεια που έκανε ο Θάνος Τζήμερος με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και ο Φαήλος Κρανιδιώτης με τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ υποστηρίζοντας τις θέσεις με τις οποίες οι περισσότεροι Έλληνες συμφωνούν, αλλά δεν τολμούν να τις εκφράσουν δημόσια. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν συνασπίσθηκαν στην ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Ένιωσα ότι η θέση μου είναι μαζί τους και μαζί με τους εκατοντάδες άξιους υποψηφίους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

Καλώ όλους τους πολίτες να μην υποκύψουν στον εκβιασμό “ψηφίστε τον έναν, για να μην βγει ο άλλος”. Η χώρα χρειάζεται τάξη και ασφάλεια, προστασία των συνόρων, απέλαση των εισβολέων, πάταξη της εγκληματικότητας. Χρειάζεται χαμηλή φορολογία με σταθερό φορολογικό πλαίσιο. Χρειάζεται αξιολόγηση του Δημοσίου με απολύσεις των επίορκων ή ακατάλληλων, ώστε να μπορούν να επιβραβευθούν οι άξιοι. 

Οι αριστεροί αυτά δεν θέλουν να τα κάνουν. Οι δήθεν δεξιοί δεν τολμούν. Στο χέρι μας είναι η Ελλάδα να γίνει πρότυπο δυτικού κράτους και παράδειγμα ανάπτυξης ή να συνεχίσει να σέρνεται στην παρακμή. Εγώ μπήκα ξανά στο γήπεδο. Μπείτε κι εσείς. Στις 21 Μαΐου σκεφθείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας το μέλλον των παιδιών σας.”

Μολονότι η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του πρότεινε θέση υποψηφίου σε κάποια εκλογική Περιφέρεια στην οποία έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί, ο Βασίλης Τσιάρτας προτίμησε το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο για να εκλεγεί, η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ δεν αρκεί να ξεπεράσει το 3% αλλά να επιτύχει ένα ποσοστό από 3,7% και πάνω. Δίνει, μ’ αυτή την επιλογή, παράδειγμα ανιδιοτέλειας και ταυτόχρονα μεταφέρει σε όλη τη χώρα το μήνυμα της συστράτευσης των υγιών φιλελεύθερων πατριωτικών δυνάμεων με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

6 σχόλια:

  1. Ούτε η μάνα του δεν θα τον ψηφίσει..
    θα τον ψηφίσεις εσύ? ΟΧΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψωνίσαμε από σβέρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φασισμός θεραπεύεται διαβάζοντας και ο ρατσισμός θεραπεύεται ταξιδεύοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. El mago partus ta miala. Ala dikea k oxi me logia. Gia thn ellada ke mono. Ase tis linatses na milane

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ