Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιέστα τίτλου για την Αγία Μαρίνα - Δείτε φωτορεπορτάζ από την στέψη!

Γιορτινό απόγευμα για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ο οποίος διοργάνωσε φιλικό με την ΑΕ Αλεξάνδρειας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής του τροπαίου για την κατάκτηση της φετινής Α’ ΕΠΣ Ημαθίας.

Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε και ιδιαίτερα, αφού ο αγώνας είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Αγία Μαρίνα να κερδίζει με 3-0. Για την Αλεξάνδρεια ήταν ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, ενώ για τον Μέγα Αλέξανδρο η σεζόν συνεχίζεται πρώτα με τον τελικό Κυπέλλου Ημαθίας και μετά με τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Πριν την σέντρα μοιράστηκαν τα μετάλλια των νικητών και η κούπα στον πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Τιμητική πλακέτα έλαβαν η ομάδα της Αλεξάνδρειας και οι διαιτητές για την συμμετοχή τους στον φιλικό αγώνα και ο κ. Χριστοδούλου Αναστάσιος για την προσφορά του στον αθλητισμό της περιοχής.

Η απονομή του τροπαίου πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας, κ. Στέργιο Μουρτζίλα. Μετά τον αγώνα ακολούθησε γλέντι και φαγοπότι, με άφθονο φαΐ, ποτό και μουσική στη διαπασών!

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση και την απονομή:










































1 σχόλιο:

  1. Αν κατεβασουμε την Αγια Μαρινα με τους λαγους junior, το Μακεδονικο,τον απολλων καλαμαριας και τη Λαρισα θα παρουμε 12 βαθμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ