Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μύρισε... καμμένο λάστιχο στο Μακροχώρι - Τσίτα γκάζια στους Αγώνες Δεξιοτεχνίας


Το αδιαχώρητο επικράτησε στο πρώην Δημαρχείο του Μακροχωρίου για την διεξαγωγή των αγώνων δεξιοτεχνίας από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας.

Αν και όπως αποδείχτηκε πως δεν ήταν και ο καλύτερος χώρος, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και διοργάνωσε με επιτυχία την 20η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πέριξ του πρώην Δημαρχείου του Μακροχωρίου.

Ο αγώνας προσμετράτε στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Η διοργάνωση είναι διήμερη και η πρώτη ημέρα περιελάμβανε έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων και 4χ4 αυτοκινήτων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το πρώην Δημαρχείο Μακροχωρίου (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Αν και αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 30 οδηγοί, τελικά αγωνίστηκαν 18 με τα οχήματά τους, από οχτώ πόλεις της Βορείου Ελλάδας. Μόλις μία ήταν η γυναικεία συμμετοχή, με την Κυριακή Τσικίνα της ΛΑ Βέροιας να αγωνίζεται στην κλάση Τ (φορτηγά με Μεταξόνιο μέχρι 2.7 μέτρα). Ο αγώνας διεξήχθη σε δύο σκέλη. Στο τέλος αυτού, δόθηκε υπόσχεση για την εξεύρεση καταλληλότερου χώρου, ώστε του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερη η διοργάνωση.

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου δίπλα από την ειδική διαδρομή, δείχνοντας μεγάλο ενθουσιασμό για  την διοργάνωση. Το «παρών» στην μεγάλη διοργάνωση έδωσε και ο πολιτικός κόσμος της Ημαθίας. Στην 20η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτου του Μακροχωρίου παραβρέθηκε ο Υφυπουργός οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοριαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Λάζαρος Ασλανίδης και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαΐδης.

Οι μεγάλοι νικητές:

Ονοματεπώνυμο (Σωματείο) | Βαθμοί

Κλάση R1 (μεταξόνιο μέχρι 2.45 μέτρα)

Φουρκαλίδης Γεώργιος (ΑΛΕ Ξάνθης) | 80.47

Κοντοκωστόπουλος Θωμάς (Ασπίς Νέου Ρυσίου) | 81.21

Κολτσίκογλου Λάζαρος (ΣΜΑ Κοζάνης) | 100.48

Κλάση R2 (μεταξόνιο από 2.45+ έως 2.55 μέτρα)

Οικονομίδης Κωνσταντίνος (ΑΟ Θεσσαλονίκης) | 73.61

Φωτιάδης Νικόλαος (ΟΦΑ Δράμας) | 75.20

Ραφαηλίδης Χαράλαμπος (ΑΟ Θεσσαλονίκης) | 78.93

Κλάση R3 (μεταξόνιο πάνω από 2.55+ μέτρα)

Κουρτίδης Σταμάτης (ΑΛ Πτολεμαΐδας) | 89.84

Ευαγγελίδης Ευάγγελος (ΟΦΑ Δράμας) | 93.04

Βαβάμης Γρηγόριος (ΛΑ Βέροιας) | 104.23

Κλάση R4 (φορτηγά με μεταξόνιο μέχρι 2.7 μέτρα)

Τσικίνα Κυριακή (ΛΑ Βέροιας) | 194.44

Δεν βαθμολογήθηκαν τρεις αγωνιζόμενοι.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον Αγώνα Δεξιοτεχνίας της ΛΑ Βέροιας:

































































































































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ