Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (20/3 - 26/3)


Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η εβδομάδα αυτή αποτελεί μία από τις σημαντικότερες του χρόνου καθώς σηματοδοτεί την απαρχή μιας περιόδου που θα αλλάξει καταλυτικά την ανθρωπότητα. Αρχικά ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 σηματοδοτώντας την Εαρινή Ισημερία. Ένας νέος ζωδιακός κύκλος ξεκινά με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιο της έξαρσης του και να δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε κομβικές επιλογές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή. 

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές. Πιθανό είναι να πάρουμε αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική μας εξέλιξη από δω και στο εξής.Στις 23/3 ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο και για τους επόμενους δύο μήνες περίπου μας δίνει μία πρώτη γεύση των αλλαγών που θα υπάρξουν σε κοινωνικό επίπεδο τα επόμενα 20 χρόνια. Με τον Πλούτωνα να μετακινείται στο ζώδιο του ουρανού είναι βέβαιο πως θα μπούμε σε μία διαδικασία ριζικών αλλαγών σε ό,τι αφορά την κοινωνία, τις ομάδες, τους στόχους μας.

Ο Άρης αποχωρεί από τους Διδύμους μετά την πολύμηνη παραμονή του και περνάει στον Καρκίνο στις 25/3. Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να ελέγξουμε τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με τους οικείους μας. Πρακτικά ζητήματα και εργασίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία μας μπορεί να μας κουράσουν. Θα μας δώσουν όμως παράλληλα τη δυνατότητα να έχουμε ένα αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί απόλυτα. Αλλαγές σε επίπεδο στέγης είναι πιθανό να προκύψουν.

Κριός

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, η περίοδος των γενεθλίων σου έφτασε και εγκαινιάζεται με μία Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο που γίνεται αυτή την Τρίτη και σου προσφέρει ώθηση μεγάλη για ενάρξεις. Είναι ο καιρός να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην ζωή σου και να τολμήσεις αυτά που θεωρούσες ως σήμερα ακατόρθωτα! Βρίσκεις και πάλι το σθένος, το τσαγανό αλλά και τον ενθουσιασμό για ζωή και παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες. Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου όπου μπαίνεις σε μία περίοδο εντάσεων και εξελίξεων σε θέματα σπιτιού και οικογένεια! Τέλος, η σύντομη και δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον υδροχόο σε βοηθά να διαπρέψεις κοινωνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με γκρίνιες και παράπονα ποτέ δεν πήγαν καλά οι σχέσεις και αυτό ακριβώς χρειάζεται να συγκρατήσεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ! Η νευρικότητα, η ανυπομονησία και η βιασύνη σου μπορούν εύκολα να σε παρασύρουν σε λάθη … Αν είσαι ελεύθερος, η ανανέωση που θα έχεις ψυχικά αλλά και σωματικά αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να έλξεις κοντά σου ένα νέο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέες εξελίξεις έρχονται στα επαγγλεματικά σου και είναι αρκετά ελπιδοφόρες για να πάνε κάποια πράγματα μπροστά και παρακάτω. Η εύνοια στα οικονομικά είναι αναμενόμενη, σε αυτή θα βοηθήσει η πορεία της Αφροδίτης στον Ταύρο!

Ταύρος

Γενικά
Νέα εβδομάδα, με Νέα Σελήνη στον Κριό, η οποία Ταύρε μου έρχεται για να ενισχύσει τα ψυχικά σου αποθέματα και να σε βοηθήσει να καταστρώσεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Ο Πλούτωνας περνά δοκιμαστικά στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, δίνοντάς σου τα πρώτα μηνύματα ότι η καριέρα σου έχει να μπει σε ένα νέο ολοκαίνουργιο στάδιο μεταμόρφωσης! Συνάμα, ο Άρης από τον Καρκίνο πυροδοτεί εντάσεις σε επικοινωνίες, αλλά και πολλές συζητήσεις για ζητήματα παρελθοντικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
H Αφροδίτη από το ζώδιο σου, φέρνει αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά σου! Ξέρεις τι αξίζεις και παίρνεις αυτό που θέλεις, χωρίς να κοπιάσεις και πολύ! Η πειθώ και η δύναμη του λόγου σε βοηθούν να κατακτήσεις κάθε ερωτικό στόχο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική υπόθεση … «εκσυγχρονισμός» αυτός είναι ο βασικός σου στόχος από αυτή την εβδομάδα όπου αναζητάς και βρίσκεις λύσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω! Στα οικονομικά η εβδομάδα ευνοεί τις διαπραγματεύσεις και το κλείσιμο υποχρεώσεων.

Δίδυμος

Γενικά
Μία άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Δίδυμε. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε δραστηριοποιεί κοινωνικά, συλλογικά, γίνεσαι η ψυχή της παρέας αλλά ασχολείσαι πολύ με κοινά, με ομάδες, αλλά και γνωρίζεις νέους ανθρώπους! Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και ενώ χαλαρώνεις τους ρυθμούς σου, μπαίνεις σε περίοδο όπου τα έξοδα θα τρέχουν σε ταχύτατους ρυθμούς! Η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά σταδιακά να εδραιώσεις μία νέα φιλοσοφία και στάση ζωής, ενώ πολύ πιθανή είναι και η ενίσχυση των γνώσεων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά παρασκήνια έρχονται στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Δίδυμε! Από την μία πλευρά υπάρχει η άνεση των νέων γνωριμιών και της δικτύωσης και οι πειρασμοί είναι πολλοί, από την άλλη πλευρά κρατάς επτασφράγιστα μυστικά για την ερωτική σου ζωή και … υπάρχουν πολλοί ανομολόγητοι πόθοι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εβδομάδα κατάλληλη για να έλξεις κοντά σου νέους πελάτες αλλά και για να προχωρήσεις σε επαφές που θα βελτιώσουν τις συνθήκες στα εργασιακά σου! Στα οικονομικά σου θα είσαι εξαιρετικά αγχωμένος.

Καρκίνος

Γενικά
Ώρα για δράση και πρωτοβουλίες αγαπητέ μου Καρκίνε. Από αυτή την εβδομάδα πατάς γκάζια στις εξελίξεις και δρομολογείς όλα όσα είχαν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα. Σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στο δικό σου ζώδιο όπου εγκαινιάζει μία νέα απαιτητική και νευρική περίοδο, όπου θα κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος αλλά και θα κάνεις νέα βήματα για την πορεία σου! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σου ανοίγει τα φτερά για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα το οποίο και είναι εξαιρετικά υποσχόμενο! Η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο σου δίνει προειδοποιητικά σημάδια για τα οικονομικά σου, αλλά και για ζητήματα που αφορούν την ψυχολογία σου που πρέπει να δουλέψεις πολύ περισσότερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθος, ερωτισμός και … διεκδίκηση…. Αυτά ακριβώς έρχονται στα αισθηματικά σου από αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο διεγείρει τις επιθυμίες και τα ερωτικά σχέδια, ενώ ο Άρης από το ζώδιο σου, σου δίνει το μήνυμα ότι ο τολμών νικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα σταθεί «ορόσημο» για τις εξελίξεις που θα έχεις από εδώ και στο εξής στην καριέρα σου! Στα οικονομικά υπάρχει ο φόβος και η ανασφάλεια, όμως καταφέρνεις και ελίσσεσαι!

Λέων

Γενικά
Μία ελπιδοφόρα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Λέοντα, στην πορεία της η Νέα Σελήνη στον Κριό δίνει ώθηση στα μεγαλόπνοα σχεδία σου και σε προωθεί να ταξιδέψεις, να κάνεις ριζικές αλλαγές στην ζωή σου, να μάθεις νέα πράγματα, να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο! Πολλές εκπλήξεις προμηνύονται αυτό τον καιρό και εσύ είσαι μέσα στο κέφι και τον ενθουσιασμό! Ο Άρης από τον Καρκίνο, σου κρούει ωστόσο το καμπανάκι ότι πρέπει να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, χαλάρωση και να μην υποτιμάς τις δικές σου ανάγκες, προκειμένου να ευχαριστήσεις τους πάντες! Τέλος, η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα φέρει ριζική αναδόμηση στον τομέα των σχέσεων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορούσα να σου πω ότι κάποια ερωτική δικαίωση θα την λάβεις, είτε μέσω κατάκτησης μίας επιθυμίας σου, είτε μέσα από ξαφνικό γύρισμα τύχης. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε ένα πολύ πιπεράτο διάστημα για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι μία εξαιρετική εβδομάδα για να εξετάσεις νέες προοπτικές και να κάνεις νέα σχέδια για την επαγγελματική σου πορεία! Στα οικονομικά σου καταφέρνεις και έχεις ανοδική πορεία και σε αυτό θα βοηθήσει η επέκταση της καριέρας σου!

Παρθένος

Γενικά
Εβδομάδα σταθμός και για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Παρθένε, στην πορεία της βρίσκονται λύσεις για τα οικονομικά που συνδέονται με τρίτους, με δάνεια, χρεωστικά υπόλοιπα, κληρονομικά, γραφειοκρατικά και ανοίγει και ένα νέο παραθυράκι ελπίδας για την τόνωση του εισοδήματός σου! Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο σε κοινωνικοποιεί και φαίνεται ότι θα παρακινηθείς και από ένα παλιό φιλικό πρόσωπο για μία συνάντηση! Τέλος, η προσωρινή και δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, εντείνει το παρασκήνιο στον χώρο της εργασίας, ενώ σου δίνονται τα μηνύματα ότι πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι το στρες σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι σε φάση ερωτικής ανανέωσης, όπου οι επικοινωνίες, οι συναντήσεις αλλά και τα νέα σκηνικά που καταστρώνει για σένα το σύμπαν, σε βοηθούν να ανασάνεις και να ανανεώσεις την σεξουαλική σου ζωή! Εβδομάδα λοιπόν με εμπειρίες στον έρωτα και … δυνατές συγκινήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χαλαρώνουν οι ρυθμοί στα επαγγελματικά σου και καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες σου, κερδίζοντας και συμμάχους στον τομέα της εργασίας! Στον οικονομικά τομέα, έχεις κάποια θετική είδηση, θετική προοπτική που θα φέρει χρήματα στα χέρια σου λίγο αργότερα!

Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η νέα εβδομάδα φέρνει σπουδαία ανανέωση στον τομέα των σχέσεων. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού προσφέρει μία νέα γνωριμία, μία νέα πρόταση συνεργασίας, ή ακόμα και έναν νέο μεγάλο έρωτα που θα σε συναρπάσει αλλά θα έχει και την προοπτική να εκπληρώσει τα βαθύτερα και πιο ουσιαστικά σου θέλω! Ο Άρης περνά στον Καρκίνο και από την κορυφή του ωροσκοπίου σου σε κινητοποιεί για να αναλάβεις δράση στα επαγγελματικά σου και έρχονται πολλές εξελίξεις που θα επηρεάσουν την πορεία της καριέρας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα δημιουργείται ένα ισχυρό κοκτέϊλ που θα αναμορφώσει την κατάσταση της ερωτικής σου ζωής! Είσαι ελεύθερος ξεκινά μία νέα σχέση που θα παίζει σημαντικό ρόλο για την πορεία σου και θα ζήσεις ένα μεγάλο πάθος! Είσαι σε μία σχέση; Τότε οι μέρες αυτές θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα και θα σε βοηθήσουν να έρθεις ουσιαστικά κοντά με το ταίρι σου και να ανανεώσετε την σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για την έναρξη μίας νέας εργασίας αλλά και για την ενεργοποίηση των επαγγελματικών σου! Προχωρούν επιτυχώς ζητήματα επαγγελματικά και στα οικονομικά καταφέρνεις και παίρνεις μία σημαντική ανάσα ανακούφισης.


Σκορπιός

Γενικά
Εξαιρετική η εβδομάδα σου αγαπητέ μου Σκορπιέ, για να ξεκινήσεις το γυμναστήριο που όλο ανέβαλες, για να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, για να βελτιώσεις τις συνήθειες σου αλλά και για να κάνεις ενάρξεις που αφορούν την εργασία σου! Αποκτάς την δύναμη και το θάρρος να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδια που κρατούσες πίσω. Ένα από αυτά είναι και ένα μακρινό ταξίδι που αρχίζει νοητικά να μπαίνει στα σκαριά και θα το κάνεις λίγο αργότερα! Η προσωρινή και δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο σου δίνει σημάδια ριζικών αλλαγών που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αναπτύσσεται το αίσθημα της συντροφικότητας και είσαι από τους απόλυτα κερδισμένους στον τομέα των σχέσεων. Το “μαζί” ενισχύεται σημαντικά και δημιουργείται ένα πιο σταθερό και όμορφο πλαίσιο στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νεοτερισμοί στα επαγγελματικά και ανακατατάξεις στο πρόγραμμα θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω την εργασία σου! Στα οικονομικά σου ούτε κλαις, ούτε γελάς.

Τοξότης

Γενικά
Καλωσορίζεις επίσημα την Άνοιξη και στην ζωή σου αγαπητέ μου Τοξότη! Η εβδομάδα φέρνει μαζί της τη Νέα Σελήνη στον Κριό όπου αναμένεται να φέρει άνθιση στα αισθηματικά σου! Ένας νέος έρωτα, πολλές χαρούμενες στιγμές, έξτρα δημιουργικότητα, αλλά και όμορφα επιχειρηματικά σχέδια σε κάνουν αυτό το διάστημα να νιώθεις πιο ενθουσιώδης και παραγωγικός! Τα οικονομικά αναμένεται να είναι το μελανό σημείο της περιόδου λόγω της εισόδου του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου! Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο έρχεται για να εκσυγχρονίσει ακόμα περισσότερο τον τρόπο σκέψης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η απόλυτα ερωτική εβδομάδα ξεκινά, αφού το νέο φεγγάρι του μήνα αναμένεται να φέρει μία άκρως ενδιαφέρουσα ερωτική έκπληξη στην ζωή σου! Μία νέα ερωτική ιστορία ξεκινά τώρα! Μία υπάρχουσα σχέση σου αναζωπυρώνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποιώντας τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου μπορείς να δεις την επαγγελματική πρόοδο που αποζητάς. Στα οικονομικά καλό είναι να δρομολογήσεις έναν καλό προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους θα σε στραγγίξουν!

Αιγόκερως

Γενικά
Ξεκινά μία εβδομάδα αγαπητέ μου Αιγόκερε, όπου εσύ σταδιακά μπαίνεις σε περίοδο αναδόμησης και ανασυγκρότησης και τονώνεται σημαντικά η ψυχολογία σου! Νέα ζητήματα πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων και αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το οίκημα, ή γενικότερα τις βάσεις της ζωής σου! Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά μαχητικό και νευρικό στον τομέα των σχέσεων! Η ροπή σου προς τις ανέσεις και την υλική εξασφάλιση, γίνονται το ζητούμενο με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εβδομάδα νευρική στον τομέα των σχέσεων, αφού το ταίρι σου φαίνεται ότι δεν μπορεί να κάνει άλλο υπομονή και … σου εξαπολύει ευθύνες για πολλά ζητήματα που μεσολάβησαν στο παρελθόν σας. Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχει κάποια εξέλιξη με έναν έρωτα του παρελθόντος από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αυτή την εβδομάδα επικεντρώνεσαι στην ανανέωση των επαγγελματικών σου, ή ακόμα και της εργασιακής έδρας. Στα οικονομικά δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες και είσαι και αρκετά πιο φιλόδοξος για νέα πρωτοποριακά σχέδια που αναμένεται να μπουν σε πορεία!

Υδροχόος

Γενικά
Μία εβδομάδα γεμάτη από ενθουσιασμό, επικοινωνίες και … μετακινήσεις ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Υδροχόε! Η Νέα Σελήνη από τον Κριό σου προσφέρει σπιρτάδα, έμπνευση και … ετοιμότητα για νέα πρωτοποριακά σχέδια. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, τα ταξιδάκια, αλλά και η αλλαγή μεταφορικού μέσου !Οι εργασιακές ανακατατάξεις θα σου προκαλέσουν προσωρινό στρες ενώ καλείσαι να βρεις λύσεις για εκκρεμότητες των επαγγελματικών σου! Η προσωρινή και δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο αναμένεται να σου δώσει σπουδαία σημάδια για τις ριζικές αλλαγές ζωής που θα ακολουθήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρωτας λοιπόν… ωραίος θα ήταν αν μπορούσες να νιώθεις συνάμα και ελεύθερος και αυτή την εβδομάδα έχεις πραγματικά την ανάγκη να φλερτάρεις, να παίξεις, να επιβεβαιωθείς … ή ακόμα και να τσιγκλήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος, χωρίς να σκέφτεσαι ούτε το πριν, ούτε το μετά μα προπάντων ούτε την στέρηση της ανεξαρτησίας σου! Μήπως τα θέλεις όλα δικά σου;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επινοητικότητά σου θα σε βοηθήσει στην εύρεση λύσεων στα επαγγελματικά. Η εβδομάδα ευνοεί νέες συμφωνίες, προτάσεις και συζητήσεις εργασιακές. Στα οικονομικά αναμένεται σταθεροποίηση!


Ιχθύς

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα εξασφαλίζεσαι, σταθεροποιείσαι και ξέρεις πολύ καλύτερα που πατάς και που βρίσκεσαι! Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, προχωρούν ζητήματα οικονομικών συμφωνιών, γίνεται μία πρόταση, μία συνεργασία, που θα σου φέρει χρήματα στα χέρια και αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή σου! Σημαντικό νέο είναι ότι ο Άρης από τον Καρκίνο τονώνει σημαντικά την ερωτική σου ζωή που πυρπολείτε με πάθος και... συναισθήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εβδομάδα συναντήσεων και ερωτικής αναθέρμανσης είναι για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ. Είναι πολύ πιθανό να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που ανήκει στο παρελθόν σου, αλλά είναι σημαντική για σένα! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, βελτιώνεται το επικοινωνιακό κλίμα στην σχέση σου και το ζήτημα … σοβαρεύει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η αναμονή λαμβάνεις τέλος, καταλήγεις σε αποφάσεις, σε υπογραφές, ή και σε νέα που θα πάνε την εργασία σου ένα βήμα παρακάτω! Στα οικονομικά υπάρχει τόνωση και δέχεσαι ευκαιρίες για την αύξηση του εισοδήματός σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ