Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (27/3 - 2/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 07/03/2023 είναι ένα σημαντικό γεγονός, καθώς ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του κάρμα, των περιορισμών, αλλά και της ανταμοιβής και μας επηρεάζει άμεσα. Ο Κρόνος θα βγει από το ζώδιο των Ιχθύων στις 14/2/2026, αφού κάνει όμως και μια δοκιμαστική είσοδο στον Κριό μέσα στο 2025. Το ζώδιο των Ιχθύων που έχει κυρίαρχο πλανήτη τον Ποσειδώνα, μιλάει για τα όνειρα, την φαντασία, την εξιδανίκευση, αλλά και την προσπάθεια που κάνει κάθε άνθρωπος να αντιμετωπίζει την σκληρή πραγματικότητα και να καλύπτει συναισθηματικά κενά. Ο Κρόνος όμως, δεν είναι μόνο υποχρεώσεις και φθορά, συνδέεται επίσης με τις προσωπικές μας σχέσεις, καθώς βλέπουμε ότι στις συναστρίες παίζει καθοριστικό ρόλο και υπόσχεται διάρκεια. Είδαμε επίσης, ότι με την διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο, πολλές σχέσεις παγώσανε και δεν υπήρχε συνέχεια ή δημιουργήθηκαν σχέσεις που δεν έχουν έντονο το στοιχείο της αγάπης.

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες περιμένουμε να δούμε να περιορίζονται οι σχέσεις που στηρίζονται στην φαντασία, στην αναμονή και βέβαια θα δούμε να καταρρέουν, ίσως και με άσχημο τρόπο υψηλές προσδοκίες. Ο θεσμός της αγάπης σίγουρα θα δοκιμαστεί. αλλά και οι άνθρωποι θα αρνούνται να συγχωρέσουν τον άνθρωπο που τους πλήγωσε και θα επιζητούν την εκδίκηση.

Εν κατακλείδι ο Κρόνος στους Ιχθύες θα αποκαλύψει την πραγματικότητα και θα ακυρώσει κάθε ψευδή προσδοκία. Αυτό τελικά θα λυτρώσει τους ανθρώπους που είχαν εγκλωβιστεί σε σχέσεις χωρίς ανταπόκριση και περίμεναν μάταια να αλλάξει το σκηνικό.



♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, ο Μάρτιος κλείνει κάπως σκληρά τον κύκλο του για εσένα. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάς πως τίποτα δεν είναι αξεπέραστο και όλα διορθώνονται με το χρόνο, αλλά είναι καλύτερα να αποφύγεις να σε βρει ο Απρίλιος σε κατάσταση πολέμου. Ο ευάλωτος τομέας αυτή την εποχή για σένα είναι τα οικονομικά, ενώ θα χρειαστεί μεγαλύτερη υπεράσπιση ο επαγγελματικός τομέας, αλλά και περισσότερες θυσίες. Ο Δίας στο ζώδιό σου φροντίζει να σου παρουσιάζει δέλεαρ με σημαντικές ευκαιρίες. Επιμελήσου τις εργασιακές σου σχέσεις και προγραμμάτισε έγκαιρα μετακινήσεις ή νέες συναλλαγές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διψάς για ελευθερία στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα … Αξιολογείς κάπως διαφορετικά τα συναισθήματά σου και είτε αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι από έναν σύντροφο που είστε καιρό μαζί, είτε απλά θέλεις να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή για έναν έρωτα αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πορεία του Άρη στον Καρκίνο, δημιουργεί προβληματάκια στα επαγγελματικά σου, είτε γιατί θίγεσαι από συμπεριφορές, είτε γιατί αναγκάζεσαι να υπερασπιστείς και να δώσεις τις μάχες σου για πράγματα αυτονόητα. Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου θα βοηθήσει στην επίλυση μίας δύσκολες επαγγελματικής κατάστασης, ενώ με την σύνοδο του Ερμή με τον Δία δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες προτάσεων, σχεδίων ή και ευχάριστων νέων που θα αφορούν τα οικονομικά!


♉ Ταύρος

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η Αφροδίτη κυριαρχεί στο ζώδιο σου , και αυτό σε κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στο άλλο φύλλο. Ωστόσο απόφυγε τις απερισκεψίες που θα βάλουν σε κίνδυνο την καλή σου φήμη, ή μια σχέση που σε αφορά. Ο Απρίλιος που έρχεται παραμένει σημαντικός για τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα. Ενδέχεται να περάσεις δύσκολες ώρες με κάποιο συνεργάτη και καλό είναι να μην αφήσεις την κατάσταση σε ακρότητες. Υπερασπίσου διπλωματικά και αποτελεσματικά το συμφέρον σου και μην αφήνεις τις σχετικές εξελίξεις στην τύχη τους. Ένα παρασκήνιο θα αποκαλυφθεί στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στο ζώδιο σου φίλε μου Ταύρε και … ο απρόβλεπτος, κεραυνοβόλος έρωτας καραδοκεί, από εκεί που δεν το περιμένεις για να σου αλλάξει όλες τις ισορροπίες. Την προσοχή σου μονάχα αν είσαι ήδη σε μία σχέση, γιατί είναι βέβαιο ότι θα δοθούν δείγματα αστάθειας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα δέχεσαι ξαφνικά μία πρόταση, πρέπει πάση θυσία να την κρατήσεις μυστική και να είναι το κρυφό σου χαρτί της επιτυχίας! Σιγουρεύεσαι για κάποια ζητήματα οικονομικά!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Το τέλος του Μαρτίου σου δίνει την ευκαιρία αγαπημένε μου Δίδυμε να ανασυγκροτηθείς και να υπάρξει επιτέλους αποκατάσταση μετά τα δεινά που πέρασες. Ο Άρης εγκατέλειψε το ζώδιό σου και σε ευνοεί στο άνοιγμα νέων οριζόντων, στην δραπέτευση από την πραγματικότητα, ή σε βοηθά να ταξιδέψεις σε πιο ευχάριστους χώρους. Φροντίστε να είσαι οργανωμένος και δημιουργικός όσο απαιτούν οι περιστάσεις και οι φιλοδοξίες σου. Διαχειρίσου λογικά τα χρήματα σου και μην λες πολλά για τα σχέδια σου στον οποιονδήποτε. Στα αισθηματικά μπορείς να επισημοποιήσεις μια σχέση, ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αυτήν, ανάλογα την περίσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα χαράς, ικανοποίησης και εκπλήρωσης στα αισθηματικά, αφού η συνάντηση Ερμή – Δία στον Κριό, φέρνει όμορφες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή! Μία σημαντική γνωριμία θα σταθεί σημείο αναφοράς στην ζωή σου αν είσαι ελεύθερος! Συζητήσεις, αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης, θα φέρουν αυτή την εβδομάδα μία νέα προοπτική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να αγχώνεσαι και να ζορίζεσαι στα επαγγελματικά, όμως οι προσπάθειες που κάνεις τώρα θα έχουν την ανταμοιβή τους! Η εβδομάδα είναι καλή για οργάνωση, ιδιαίτερα στα οικονομικά όπου αυτό άλλωστε είναι απαραίτητο να το κάνεις στην παρούσα φάση!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιό σου Καρκίνε μου και καλείσαι να αναλάβεις την αποκατάσταση οικογενειακών συγγενικών και άλλων σχέσεων που πέρασαν μια πρόσφατη κρίση. Έλεγξε την εξέλιξη των καταστάσεων χωρίς να αφήνεις τίποτα στην τύχη και μην ξεχνάτε ότι η περίοδος φέρνει συχνά διαμορφώσεις στη γενική κατάσταση επηρεάζοντας τα συμφέροντα σου. Οικονομικά μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες συνεργασίας, να βολιδοσκοπήσεις ανθρώπους, να διαπιστώσεις προθέσεις και να επιβάλεις κι εσύ τους δικούς σου όρους. Μια παλαιότερη υποχρέωση που βρισκόταν σε αδράνεια θα σε απασχολήσει εκ νέου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα διασκέδασης αλλά και εκπλήρωσης για τα ερωτικά σου! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για φλογερή γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις, με άτομο μέσα από τον κοινωνικό κύκλο, ή από κάποια βραδινή έξοδο για διασκέδαση. Αν είσαι σε σχέση, δέχεσαι μία μεγάλη έκπληξη από το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύνοδος Ερμή – Δία στο ζώδιο του Κριού αναμένεται να φέρει την πολυπόθητη είδηση ή την θετική πρόταση που περίμενες εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σου! Στον οικονομικό τομέα είσαι ανήσυχος, όμως τα καταφέρνεις!

♌ Λέων

Γενικά

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου φίλε μου Λέοντα, τονίζουν την μαχητική σου διάθεση. Το κακό είναι πως αυτή τη διάθεση μπορείς να την μεταδώσεις και στους άλλους, κάτι αρκετά ανησυχητικό για την πορεία των προσωπικών αλλά και των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Καθώς ο μήνας κλείνει ξεκαθάρισε εκκρεμότητες, κλείσε χρεωστικά υπόλοιπα και υπερασπίσου πιο οργανωμένα τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Αν σχεδιάζεις να αλλάξεις συνθήκες στην εργασία σου , κάνε το οργανωμένα. Στα προσωπικά σου δείξε κατανόηση στις ανάγκες των γύρω σου , αλλά και διαλλακτικότητα στις συνεννοήσεις σου και παρέμεινε ουδέτερος στις διαφωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η στιγμή να δεις τις καταστάσεις αλλιώς, να ξεπεράσεις ότι σε πλήγωσε, να αφήσεις χώρο για κάτι νέο στην ζωή σου και να βρεις και πάλι την Λιονταρίσια λάμψη σου. Αυτή την εβδομάδα κάποιος θα σε γοητεύσει με την διεκδίκηση που θα σου κάνει … Έρωτες από χώρο δουλειάς, φουντώνουν απρόσμενα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις σε μία επαγγελματική αλλαγή και να προχωρήσεις σε μία επικοινωνία ή συνάντηση που αποτελεί το δικό σου χαρτί επιτυχίας. Στα οικονομικά τακτοποιείς εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούσαν.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αρχίζεις σιγά – σιγά να συνέχεσαι από τις δυσκολίες του Μαρτίου και τις συνέπειες των γεγονότων που σε έβαλαν στο στόχαστρο τους φίλε μου Παρθένε. Καταπολέμησε ωστόσο το άγχος, και ξετίναξε από πάνω σου τις πικρίες των τελευταίων εβδομάδων. Δεν είσαι μόνος στην πορεία εξέλιξης και προόδου που έχεις επιλέξει αλλά, βρες τρόπους να ξεκουραστείς προκειμένου να ξεκινήσεις τον Απρίλιο με καλύτερο κέφι και καινούρια σχέδια. Μην είσαι απρόσεκτος στις συναλλαγές σου και μην περιμένεις ακόμη αποφασιστικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αέρας ανανέωσης έρχεται στα αισθηματικά σου, μέσα από είδηση – συνάντηση που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Η ερωτική σου διάθεση απογειώνεται όμως … θα σου έλεγα να μην παρασυρθείς σε μεγάλα πλάνα, τα οποία δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη εβδομάδα για να λάβεις χρήματα που σου οφείλουν, ή χρήματα που περίμενες εδώ και καιρό να έρθουν στα χέρια σου. Στα επαγγελματικά σου, νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά σε κάποιες συνεργασίες σου και προσπαθείς να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου, αυτό το καταφέρνεις.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, οι δυσκολίες υποχωρούν αλλά η κατάσταση παραμένει αρκετά δύσκολη μέχρι να κλείσει ο Μάρτιος. Δεν θα έπρεπε να μειώσεις την προσοχή και τις προσπάθειες σου για να αποφύγεις να στραφούν εις βάρος σου γεγονότα για τα οποία φταίει η απερισκεψία ή η φυσική σου παρόρμηση. Παρόλες τις υποσχέσεις που σου δίνονται από τρίτους θα υπάρξουν μερικές αντιξοότητες για τις οποίες θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Κάποιος παράγοντας ενδέχεται να σε πικράνει αλλά πριν πληγωθείς σκέψου μήπως είναι για το καλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συναντήσεις της εβδομάδας έχουν κάτι σημαντικό να σου δώσουν, αφού τις ημέρες που ακολουθούν «παίζει» πολύ το σενάριο μίας πρότασης, μίας ιδέας, μίας συζήτησης που θα σε απογειώσει από χωρά! Ανακαλύπτεις νέες πτυχές του έρωτα, πειραματίζεσαι και … το απολαμβάνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δίνεις έναν αγώνα και οι κινήσεις της εβδομάδας είναι σταθεροποιητικές… Προχώρησε την εφαρμογή αποφάσεων που θα σε πάνε σίγουρα μπροστά!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αρχίζεις να βγαίνεις από τη δίνη των γεγονότων φίλε μου Σκορπιέ, ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει ότι μπορεί για την αποκατάσταση της αισθηματική σου ζωής. Μερικές ακόμη δυσκολίες στο στενό περιβάλλον ή στην εργασία συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά σε διαβεβαιώνω ότι γρήγορα θα υποχωρήσουν και αυτές. Πολλά μπορούν να ευδοκιμήσουν στη σχέση σου από εδώ και πέρα αρκεί να είσαι ειλικρινείς με τους άλλους και σαφείς με τον εαυτό σου. Χρήματα και σχέδια θέλουν καλύτερη φροντίδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας στα άκρα θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της αισθηματικής σου ζωής για αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι ήδη σε σχέση το ταίρι σου θα σε ξαφνιάσει δυσάρεστα από την εναλλαγή της συμπεριφοράς του! Αν δεν έχεις σχέση, ένα πρόσωπο θα σε ξυπνήσει από τον ερωτικό λήθαργο, δεν θα έχει όμως τις διαθέσεις να παραμείνει δίπλα σου για καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις, συναντήσεις και αποφάσεις που αφορούν την πρόοδο των επαγγελματικών θα στεφθούν με επιτυχία αυτή την εβδομάδα! Στα οικονομικά είσαι σε φάση αναμονής για να δεις αν θα σου αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνεις, να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις θετικά αποτελέσματα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Καθώς ο Μάρτιος τελειώνει και ο Άρης έχει αλλάξει θέση, ξεθωριάζουν και οι δυσκολίες που έφερε μαζί του φίλε μου Τοξότη. Παρόλο που η φασαρία στο στενό περιβάλλον συνεχίζεται, όλα δείχνουν πως η φετινή Άνοιξη έχει αναπλαστικό και αποκαταστατικό χαρακτήρα για εσένα. Επιμελήσου το αντικείμενο της δουλειάς σου, κλείσε πάσης φύσεως εκκρεμότητες και μερίμνησε ώστε ο Απρίλιος να είναι πιο γόνιμος και πιο παραγωγικός. Μην αφήνεις τη νοσταλγία και τις ευαισθησίες σας να διατηρούν την εξάρτηση με ανθρώπους και καταστάσεις, με τους οποίους έχει κλείσει οριστικά ο κύκλο της σχέσης σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα «φωτιά» ερωτικών εξελίξεων αν είσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης και αν προσδοκάς να μπει κάτι νέο στην ζωή σου. Ε ναι λοιπόν αυτή η εβδομάδα σου δίνει στο πιάτο αυτό που ζητάς και αυτό που πάντα ήθελες. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου ψάχνοντας πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ανασφάλειες εκδηλώνονται αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, ίσως γιατί οι συνθήκες σε βγάζουν εκτός προγράμματος και πρέπει να τρέξεις λίγο παραπάνω για να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Κάνε λίγο υπομονή, γιατί μαζί με το Μάρτιο τελειώνουν και διάφορες εκκρεμότητες στις υποθέσεις σου φίλε μου Αιγόκερε. Ο Άρης από τον Καρκίνο φέρνει εντάσεις στην εργασία, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Θα χρειαστεί να επιδείξεις μαεστρία στο χειρισμό των σχέσεων και στην υπεράσπιση του συμφέροντός σου . Η Αφροδίτη από τον Ταύρο στέλνει θετικά μηνύματα για σένα που είσαι ελεύθερος και σε παρακινεί να μην είσαι αδρανείς, όταν το άτομο που σε ενδιαφέρει βρίσκεται στο περιβάλλον σου. Ο Απρίλιος, στα αισθηματικά, θα αυξήσει την τύχη και την αισιοδοξία σου για τη ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα αιφνιδιάζεσαι ευχάριστα, είτε από τον ερχομό μίας νέας γνωριμίας που είναι πολλά υποσχόμενη για την πορεία … είτε από μία ξαφνική έκπληξη που θα δεχθείς από το ταίρι σου που θα θελήσει να σε παρασύρει σε πολύ όμορφες στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν σου κάθονται όλα όπως τα θέλεις ή όπως θα περίμενες, όμως δεν λείπουν και κάποιες ευκαιρίες που εσύ αυτή την στιγμή τις θεωρείς αμελητέες, αλλά είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ο Μάρτιος στο τελείωμά του αλλάζει το σκηνικό της καθημερινότητάς σου φίλε μου Υδροχόε , καθώς η μετακίνηση του Άρη στον Καρκίνο μπορεί μεν να σε απάλλαξε από κάποιες υποχρεώσεις, από την άλλη όμως νιώθεις λίγο μετέωρος όσον αφορά τις πρακτικές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις. Επίσης σε απασχολεί η αισθηματική και η επαγγελματική σου κατάσταση, μιας και έχεις καταφέρει να πιστεύεις ότι ξεχνάς εκεί όλα σου τα απωθημένα. Δεν είναι όμως σίγουρο πως τα καταφέρνεις καλά γιατί κάνεις συμφωνίες που αποδεικνύονται πως δεν σε συμφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα ιδανική για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, όμως … δεν σου εγγυάται το υπάρχον κλίμα ότι αυτός ή αυτή που θα γνωρίσεις μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι το πρόσωπο που θα είσαι σταθερά μαζί, για αυτό κράτα «πισινές»! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, φαίνεται ότι βαριέσαι την υπάρχουσα κατάσταση και προκαλείς καβγάδες, αντί να κουβεντιάσεις και να βρεις λύσεις για το θέμα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία πρόταση που θα δεχθείς, θα είναι αρκετά δελεαστική και θα αφορά ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο! Στα οικονομικά σταθεροποιείται η κατάσταση!

♓ Ιχθύς

Γενικά

και μπορώ να πω πως σου δημιουργείται μια έντονη τάση φυγής από τα προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν. Είναι καλύτερα να μην βιαστείς για τέτοιες αποδράσεις και να ζήσεις από κοντά ότι σε ταλαιπωρεί γιατί αυτή την εποχή τη λύση δεν θα δώσει ο συναισθηματισμός αλλά η πρακτική αντιμετώπιση τόσο των ανθρώπων όσο και των καταστάσεων. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε βοηθά να είσαι περισσότερο διπλωμάτης στην επικοινωνία με σημαντικούς παράγοντες στην εργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ζητούμενο σου είναι η σταθεροποίηση μίας σχέσης και το να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Αυτή την εβδομάδα μέσα από τα λόγια που θα γίνουν θα την πάρεις αυτή την βεβαίωση που ζητάς, όμως σε προειδοποιώ ότι τα ζητούμενά σου, δεν φαίνεται ότι θα ικανοποιηθούν σε βάθος χρόνου, για αυτό φύλαγε τα ρούχα σου για να σου μείνουν τα μισά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι κινήσεις που κάνεις αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να «σώσεις» την κατάσταση και να πιάσεις χρήματα στα χέρια σου. Ευνοούνται οικονομικές συμφωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ