Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όσα μας δίδαξε το βιωματικό εργαστήριο της Σχολής Γονέων του ΓΕΛ Μακροχωρίου


Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το βιωματικό εργαστήριο από τη Σχολή Γονέων ΓΕΛ Μακροχωρίου, με τίτλο «Τα χέρια που μιλούν».

Στα πλαίσια μιας σειράς βιωματικών εργαστηρίων που έχουν ως σκοπό την εκπαίδευση των γονέων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/3) στο φιλόξενο περιβάλλον της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μακροχωρίου, μια δράση που ήθελε να αναδείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άτομα με προβλήματα ακοής και να δώσει κατευθυντήριες γραμμές για την βασική επικοινωνία με τη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Υπό την καθοδήγηση της Μλαδίνου Παρασκευής, φιλόλογο Ειδικής Αγωγής, οι παρευρισκόμενοι γονείς και καθηγητές παρακολούθησαν μια εκπαιδευτική παρουσίαση και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να μάθουν να «μιλούν» με τα χέρια τους, μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες της κ. Μλαδίνου. Εκεί συνειδητοποίησαν όλοι πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει ενός ατόμου με προβλήματα ακοής.

Δείτε φωτογραφίες:



























3 σχόλια:

  1. Καρακολη Αναστασια.Συγχσρητητια στην βιβλιοθήκη Μακροχωρίου για την χθεσινή εκδήλωση στα πλαίσια του βιωματικού εργαστηρίου με τίτλο 'τα χέρια μιλουν'.Ηταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια στο ΓΕΛ Μακροχωριου,
    σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό και σε όλους όσους συμμετείχαν. Ήταν όλα υπεροχα, μεσα σε εναν
    ζεστό και φιλόξενο χώρο. Ανυπομονώ εως την επόμενη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ