Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (13/3 - 19/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Η Αφροδίτη αδύναμη από τον Κριό, βιάζεται, ενθουσιάζεται και προσδοκά ερωτική κατάκτηση εδώ και τώρα. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω ζητά κυριαρχία και το επιβάλει με τρόπο σκληρό και αμετάκλητο … Την Πέμπτη στις 16 Μαρτίου 2023, η Αφροδίτη από τον Κριό σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, και «λαβώνεται» από τα απόλυτα θέλω του, δεν μπορεί όμως να συγκρατηθεί από το απαράμιλλο πάθος του! Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης Πλούτωνα μας μιλά για τον έρωτα που ξέρεις ότι δεν οδηγεί πουθενά, αλλά σου είναι αδύνατον να του αντισταθείς, τον έρωτα που τυλίγεσαι στις φλόγες του και μέσα από αυτόν φτάνεις στον πάτο, αλλά στην συνέχεια αναγεννιέσαι πιο δυνατός… Η όψη αυτή όμως μας μιλά και για ύπουλα, κρυφά, παρασκηνιακά, απόλυτα, μυστικά, κυριαρχικά παιχνίδια στις ανθρώπινες σχέσεις… Όλα τα παραπάνω θα φέρουν την δική τους μετάλλαξη στις σχέσεις αυτή την ημέρα.

Στον οικονομικό τομέα δεν λείπουν τα σκάνδαλα, η ανταγωνιστικότητα αλλά και οι ύπουλες ενέργειες.

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και νιώθεις ότι η ατμόσφαιρα γύρω σου σχετικά βελτιώνετε. Καταφέρνεις και κερδίζεις την συμπάθεια κάποιων ανθρώπων που σου είναι σημαντικοί και οι προσπάθειές σου πιάνουν τόπο. Στα επαγγελματικά μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου τα άτομα που συνεργάζεσαι προκειμένου να μην δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις. Στα ερωτικά απόλαυσε στιγμές, ευνοείσαι και γίνεσαι αρκετά αρεστός. Στα επαγγελματικά διατήρησε την επιφυλακτικότητα και την εγκράτεια. Θυμήσου ότι η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αλλαγές, κάνε υπομονή να ωριμάσουν κάποια πράγματα μέσα σου πρώτα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω διεγείρει το πάθος, τον ερωτισμό, την ίντριγκα και το παρασκήνιο ! Προσοχή σε παρακινδυνευμένους παράνομους έρωτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αταξία κυριαρχεί στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, όπου δεν θα λείψουν οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και τα μισά , κοφτά λόγια που δεν θα σου δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις! Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις θα τις μετανιώσεις! Στα οικονομικά μπαίνεις σε καλή περίοδο από τις 17 του μήνα που περνά η Αφροδίτη στον Ταύρο!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα καλείσαι να κουραστείς για να διορθώσεις ότι δεν πήγε καλά και να εξοπλιστείς για να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα. Διατήρησε εναλλακτικές για την λύση προβλημάτων και προνόησε για την οικονομική σου κατάσταση! Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σου και διεκδίκησε τα δικαιώματα σου και μην φοβάσαι τις απορρίψεις. Ξεπέρασε τους φόβους και τις αμφισβητήσεις σου και τέλος προσαρμόσου στο κλίμα που επικρατεί στα ερωτικά σου. Ένας άνθρωπος θα σε προβληματίσει με την συμπεριφορά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε κατακλύζει η ανασφάλεια και νιώθεις ότι μία προσωπική σου ερωτική επιθυμία μπλοκάρεται και δεν προχωρά. Από την Παρασκευή τα αισθηματικά σου φτιάχνουν, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου και μπαίνεις σε μία ουσιαστική περίοδο αναγέννησης στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευάλωτα και εκτεθειμένα βρίσκονται τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα και το γεγονός αυτό σε γεμίζει με αμφιβολία, ανασφάλεια και αβεβαιότητα για την πορεία και των επαγγελματικών σου! Συγκροτήσου, οργανώσου και … μην εμπιστεύεσαι εύκολα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, είναι μια καλύτερη εβδομάδα αυτή αλλά τα προβλήματα και οι γκρίνιες από τους άλλους δεν θα λείψουν. Ευτυχώς υποχωρούν δυσκολίες και καθυστερήσεις ενώ η ευκαιρία μιας νέας επαγγελματικής προοπτικής φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα. Μην βιάζεσαι να κάνεις πρόχειρες συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου όσο μπορείς! Πρακτικά έχεις δυνατότητες τις οποίες μάλλον σπαταλάς τόσο από κούραση, αλλά και από κάποια απογοήτευση και έλλειψη κινήτρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές ατασθαλίες έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα! Είτε δεν ξέρεις πώς νιώθεις, είτε δεν ξέρεις τί θέλεις, είτε …παίζεις ανάμεσα σε δύο ερωτικές ιστορίες και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις! Προσοχή στα λάθη και στα μπερδέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθυστερούν να υλοποιηθούν κάποια επαγγελματικά σχέδια και αυτό σε πάει πίσω, ενώ νιώθεις ότι έχεις βαρεθεί! Στα οικονομικά συγκράτησε τα επενδυτικά σχέδια είτε την τόλμη στις αγορές, θα κάνεις λάθη.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα καλείσαι να ξεκαθαρίσεις την θέση σου τόσο στο κοινωνικό, όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον! Μην βιάζεσαι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, δείξε υπομονή στα υπάρχοντα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων! Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές, μην τις αμελείς, ενώ αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, διαχειρίσου καλύτερα τα έσοδα μαζί με τις ευκαιρίες που θα δεχθείς. Σε προσωπικές και εργασιακές σχέσεις καλλιεργείται τώρα μια πρόοδος η οποία θα φανεί καλύτερα μετά το Μάιο. Ταξίδια και μετακινήσεις προβάλουν σαν έντονη πιθανότητα, από την οποία μπορείτε να επωφεληθείς πρακτικά και συναισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα, ζεις ξανά την ίδια ερωτική ιστορία που φέρνει δάκρυα, απογοήτευση, ζήλεια … και θυμό! Μήπως έχει έρθει η ώρα να κλείσεις επιτέλους κάποια κεφάλαια και να πας παρακάτω σε κάτι πιο αξιόλογο και αρμονικό;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρξουν σε λόγια ή σε έγγραφα θα προκαλέσουν σύγχυση και ανησυχία αυτή την εβδομάδα στην εργασία σου! Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία πιο πλεονεκτική περίοδο!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, μετά την αποχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο σου είναι πολύ πιο εύκολο να συνεννοηθείς ουσιαστικά με τους άλλους! Εκείνοι με την σειρά τους σε βοηθούν να επιταχύνεις τις κινήσεις και τις πράξεις για να ολοκληρώσεις έναν σκοπό, είτε για να καταλήξεις σε μία συμφωνία! Αυτή την εβδομάδα φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, την ψυχική και σωματική σου ευεξία και μείνε μακριά από διαμάχες που δεν σε αφορούν! Οι ευαισθησίες και οι συγκινήσεις σου θα είναι τονισμένες, ενώ δεν θα λείψουν οι ανασφάλειες

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όταν διεισδύουν οι ανασφάλειες και οι φοβίες σε μία σχέση, τότε αρχίζει να περιορίζεται η εμπιστοσύνη και δημιουργούνται τριγμοί … Ακριβώς αυτό πρέπει να αποφύγεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα στα αισθηματικά! Τα λάθη του παρελθόντος, ας μην επανέλθουν στην επιφάνεια, προκαλώντας την πλήρη σύγχυση

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα τρέχουν από παντού και νιώθεις κάπως παγιδευμένος αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα. Προσοχή στις οικονομικές επενδύσεις και στις αγορές. Στα επαγγελματικά μπαίνεις σε μία άκρως δημιουργική περίοδο!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, υπάρχει πολύ δουλειά αυτή την εβδομάδα και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Ο κυρίαρχος πλανήτης ο Ερμής παραμένει στον Ιχθύ , δίπλα στον Άρη και στον Ποσειδώνα. Πρέπει λοιπόν να αξιοποιήσεις κάθε λεπτό και την πείρα που έχεις αποκτήσει από το παρελθόν. Τακτοποίησε ότι ανατράπηκε τις προηγούμενες μέρες λόγο έκλειψης αλλά απόφυγε να δώσεις υποσχέσεις ή να κάνεις σχέδια αν δεν φύγει ο Μάρτιος. Ερωτικά τα πράγματα είναι περίεργα, γι’ αυτό μην παρασύρεσαι από λόγια γιατί θα σε παγιδέψουν σε ασύμφορες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων στρέφουν το ενδιαφέρον σου στα αισθηματικά, όπου υπάρχουν αρκετές εξελίξεις αυτή την περίοδο, άλλοτε ονειρικές και όμορφες, άλλοτε διαψευστηκές και απατηλές. Το διάστημα αυτό όμως, είναι απαραίτητο να μην κρίνεις καταστάσεις και να μην πάρεις τελικές αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανάγκες σου αυξάνονται έτσι και τα οικονομικά αποτελούν έναν βραχνά αυτή την περίοδο! Στα επαγγελματικά κουράζεσαι αρκετά και προβληματίζεσαι για την εξέλιξη κάποιων συνεργασιών!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, παρόλες τις δυσκολίες του Μαρτίου, τόσο η ερωτική όσο και η κοινωνική σου διάθεση είναι τονισμένες αυτή την εβδομάδα. Οι συγκυρίες και τα γεγονότα σε βοηθούν να επιβεβαιώνεις τον εαυτό σου . Μην προκαλείς το παράγοντα της τύχης προκειμένου να κατακτήσεις ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να αποδειχτούν ασύμφοροι για το χαρακτήρα σου. Διαχειρίσου πιο σοφά τα χρήματα σου και έλεγξε τα συναισθήματα σου. Μην αφήνεις τις περιστάσεις να σε κάνουν προκατειλημμένο ή εκδικητικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος διεγείρεται αυτή την εβδομάδα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, το ίδιο και η ζήλεια και η δίψα για επιβεβαίωση, κάτι που το πετυχαίνεις. Μείνε μακριά από τις μπερδεμένες, μυστήριες ή και παρασκηνιακές σχέσεις που σου δίνουν το μήνυμα ότι δεν θα οδηγήσουν πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αστάθειες, αναβολές, καθυστερήσεις και … συγχύσεις αναμένονται στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα! Προσπάθησε να αποφύγεις την τεμπελιά και την ασυνέπεια! Στα οικονομικά η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε βάζει σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα μερίμνησε για τα προβλήματα που προκύπτουν στην επαγγελματική και οικογενειακή ζωή! Απόφυγε πιέσεις που προκύπτουν από θεωρητικά αδιέξοδα και κέρδισε χρόνο σε συναλλαγές που για την ώρα αδυνατείς να εκπληρώσεις. Ο Μάρτιος δεν είναι εύκολος μήνας , ενώ καλό θα είναι να αποφύγεις επεισόδια ή δυσάρεστε εκβάσεις. Άνοιξε την πόρτα της επικοινωνίας σε αυτό που έχεις μάθει να νιώθεις οικείο και προσανατόλισε ανάλογα τους εκφραστικούς σου τρόπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ φέρνουν στο προσκήνιο θέματα καρδιάς και ο έρωτας σε κάνει αυτή την εβδομάδα να σκέφτεσαι, να ονειρεύεσαι, να σχεδιάζεις, να ελπίζεις … Προσοχή όμως γιατί κάποια πάθη- λάθη, ζήλειες – καβγάδες, θα φέρουν υπερβολές και λάθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βιώνεις ανταγωνισμό στα επαγγελματικά και γίνεσαι λίγο πιο σκληρός στις δράσεις και στις αποφάσεις σου! Στα οικονομικά είσαι ανήσυχος γιατί βγαίνουν πολλά έξοδα στην επιφάνεια που δεν υπολόγιζες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, συνεχίζεται η κινητικότητα γύρω σου, ενώ κάποιοι συνεχίζουν να σε απασχολούν και να σε συγχύζουν με την επιμονή τους να πετύχουν αυτό που θέλουν. Παρατηρείται όμως και μία σχετική ύφεση στις δυσκολίες. Απόλαυσε μία πιο βατή καθημερινότητα, δημιούργησε ευκαιρίες για να προβάλεις τις ιδιότητες και τα ταλέντα σου και πάρε αποφάσεις που ανέβαλες εδώ και καιρό! Βάλε στη θέση του ότι ανατράπηκε και κάνε τις δέουσες πιστώσεις χρόνου σε αυτά που δεν μπορείς να κάνεις ή να πληρώσεις. Αισθηματικά δεν θα σου λείψει η συμπαράσταση αγαπημένων προσώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά τονισμένες είναι οι ευαισθησίες σου στα αισθηματικά αυτή την εβδομάδα! Αναλογίζεσαι σφάλματα του παρελθόντος, όμως παρόλο που προσπαθείς για μία αποκατάσταση, την οποία και θα την έχεις, αυτή την εβδομάδα οι προσπάθειές σου είναι άκαρπες, ή αλλιώς … καθυστερούν! Το γεγονός αυτό δεν χρειάζεται να σε αποθαρρύνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλιώς τα είχατε συμφωνήσει, αλλιώς γίνονται και φαίνεται ότι στα επαγγελματικά για την ώρα είσαι ανικανοποίητος, όμως από την Παρασκευή θα υπάρξει σχετική βελτίωση! Στον οικονομικό τομέα, υπάρχει έντονο παρασκήνιο και χρειάζεται να είσαι προσεχτικός σε ότι ακούς ή σου προτείνετε.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, διαταράσσονται ακόμη μια φορά οι συναισθηματικές και υλικές σου επενδύσεις, ενώ αλλαγές και γεγονότα στο στενό περιβάλλον καλλιεργούν την ανασφάλεια και τον προβληματισμό. Απόφυγε την αντίδραση με την μορφή της επίθεσης ή της βιασύνης. Ζήτησε τη βοήθεια χρήσιμων και έξυπνων συνανθρώπων και μην παγιδεύεσαι συναισθηματικά σε αδιέξοδες καταστάσεις. Είναι καιρός να δώσεις προτεραιότητα και σε θέματα υγείας, ή ευεξίας. Ασχολήσου με ότι σε ευχαριστεί, σαν αντίδοτο σε ότι έχει διαρκέσει και σε έχει καταπιέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποφασίζεις να κλείσεις κάποιους κύκλους που αφορούν το παρελθόν της αισθηματικής σου ζωής ή μία σχέσης και είσαι πιο έτοιμος από κάθε άλλη φορά να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις! Από την Παρασκευή η Αφροδίτη από τον Ταύρο, ευνοεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ερωτικές σου υποθέσεις !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κούραση, εκνευρισμός και … αλαλούμ υπάρχει αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου! Προσπάθησε να συντονίσεις τις σημαντικές σου υποχρεώσεις χωρίς να αναλώνεσαι σε άσκοπες ενέργειες, κινήσεις ή αποφάσεις που σου ροκανίζουν το χρόνο! Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία πιο ευνοϊκή περίοδο.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, οι μέρες αυτές φέρνουν μια ένταση στην καθημερινότητα αλλά σε βοηθούν να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τα συμφέροντα σου. Ο Κρόνος σε απάλλαξε από την παρουσία του, αλλά τα αποτελέσματα θα κάνουν καιρό για να φανούν. Μην φτάνεις όμως στα άκρα και μην μάχεσαι με ανθρώπους που μπορεί να επηρεάσουν την πρόοδο σου . Κινήσου διαλλακτικά και ουσιαστικά εκεί που πρέπει. Υπερασπίσου τις σχέσεις που σε αφορούν, μην υποτιμάς τα σημάδια και τις παγίδες του Μαρτίου. Πρόσεξε να μην γίνεις αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης από επιτήδειους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα κολλάει στο μυαλό σου μία σχέση του παρελθόντος και επιδιώκεις επικοινωνία, πολύ πιθανό γιατί θέλεις να μοιραστείς την αλήθεια σου και να λύσεις παρεξηγήσεις! Δεν παύει όμως μέσα σου να νιώθεις έντονη ανασφάλεια για την ανταπόκριση που θα δεχθείς! Το κλίμα ακόμα είναι ασταθές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις ή και διαφορές … Στα οικονομικά φαίνεται ότι θίγονται τα συμφέροντά σου, είτε από λάθη και απερισκεψίες σου, είτε γιατί σε αυτή την φάση δεν μπορείς να έχεις τις επιλογές που θα θελες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, ο Κρόνος πέρασε στο ζώδιό σου . Ξεπέρασε επιμελώς τον φόβο της απομόνωσης και μην φυλακίζεσαι στο δικό σου μικρόκοσμο. Φρόντισε τώρα τον εαυτό σου, βάλε τις σωστές προτεραιότητες και μη λειτουργείς σε εικονική πραγματικότητα.. Επιστράτευσε τις δυνάμεις που διαθέτεις και αγωνίσου όχι μόνο για αυτά που πιστεύεις αλλά και για τους στόχους που έχεις βάλει. Τέλος, ξεκαθάρισε το παρασκήνιο της ζωής σου από τυχόν επικίνδυνα στοιχεία και απόφυγε να ανακοινώνεις τα προσωπικά σου σχέδια σε ανθρώπους που δεν εκπληρώνουν τα κριτήρια αξιολόγησης που έχεις ορίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ονειροπόληση ή Λογική; Φαντασία ή Πραγματικότητα;;; Κάπου ενδιάμεσα βρίσκεσαι αυτή την εβδομάδα αφού δεν μπορείς εύκολα να αφεθείς στα αισθηματικά σου στο μαγικό κόσμο των ονείρων σου, γιατί συνειδητοποιείς ότι κάποιες καταστάσεις δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Από την άλλη πλευρά οι προσδοκίες σου είναι μεγάλες και τα συναισθήματά σου μεγεθύνονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καταστάσεις σε εκνευρίζουν στα επαγγελματικά σου, ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι σε ένα διάστημα που πρέπει να πάψεις να εξαρτάσαι από άλλους και να κοιτάξεις να εργαστείς σκληρά για να πετύχεις τους σκοπούς σου! Στα οικονομικά δίνονται λύσεις και ευκαιρίες ανόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ