Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα Τέμπη οι Παοκτσήδες της Βέροιας - Άφησαν λουλούδια στη μνήμη των 57 νεκρών

«Όσο σάπια και να είναι αυτή η κοινωνία, θα παλέψουμε για να την ανατρέψουμε»

Στα Τέμπη, στο σημείο που σημειώθηκε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι, βρέθηκαν ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Βέροιας.

Συγκεκριμένα, ταξιδεύοντας για τον Βόλο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, οπαδοί του Δικεφάλου από την Ημαθία, σταμάτησαν στο σημείο για να αφήσουν λίγα λουλούδια στη μνήμη των ψυχών, που χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών.

Παράλληλα, σε ανάρτησή τους στο Facebook, έκαναν επίθεση στους κυβερνώντες, τονίζοντας ότι: «Ανθρώπινο λάθος είναι οι καρέκλες που σας δόθηκαν από τον λαό, ψεύτικα δάκρυα και ψεύτικες συγγνώμες πλέον δεν περνάνε, ξέρουμε ποια είναι η σημασία της ανθρώπινης ζωής για εσάς, την είδαμε και στο Μάτι πριν λίγα χρόνια! …όσο σάπια και να είναι αυτή η κοινωνία, θα παλέψουμε για να την ανατρέψουμε…».

Η ανάρτηση των οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Ανθρώπινο λάθος είναι οι καρέκλες που σας δόθηκαν από τον λαό, ψεύτικα δάκρυα και ψεύτικες συγγνώμες πλέον δεν περνάνε, ξέρουμε ποια είναι η σημασία της ανθρώπινης ζωής για εσάς, την είδαμε και στο Μάτι πριν λίγα χρόνια! Δυστυχώς, το ίδιο έργο θα το ζήσουμε και πάλι σε 4 μήνες που θα έχετε κάνει παρελθόν τη δολοφονία των Τεμπών!

Το πένθος μας δεν μπορεί να αποτελέσει παρελθόν, αλλά παρελθόν θα αποτελέσετε εσείς… Δίνουμε την υπόσχεσή μας στον Αδερφό μας που βγήκε ζωντανός, στους συμπολίτες μας, Έλενα και Άγγελο, και στις υπόλοιπες αδικοχαμένες ψυχές ότι, όσο σάπια και να είναι αυτή η κοινωνία, θα παλέψουμε για να την ανατρέψουμε…

Θέλουμε αξιοπρεπείς ζωές και όχι φράγκα!

Μετά τιμής Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Βέροιας».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ