Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στους δρόμους της Βέροιας

Με μεγάλη συμμετοχή και πλήθος κόσμου πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στην Πλατεία Δημαρχείου η απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας. Με κύρια θέματα τις ιδιωτικοποιήσεις και τις πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών. 

Σε κεντρικό σημείο διακρίνονται παιδιά που κρατάνε πλακάτ με τα παρακάτω συνθήματα: «Μην μας στερείτε το μέλλον», «Θέλω να ονειρεύομαι», «Θέλω να χαμογελάω», «Θέλω ασφάλεια», «Θέλω να ελπίζω».

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ, σε επόμενη ανάρτηση του veriotis.gr και πολλές φωτογραφίες...









14 σχόλια:

  1. Θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο===
    φαινεται οτι δεν το ενοουσαμε
    Η ιδιωτικοποίηση ή και αποκρατικοποίηση είναι η διαδικασία ανάληψης των ευθυνών ενός νομικού προσώπου που ανήκει σε κάποια κυβέρνηση από ένα φυσικό πρόσωπο μέσω της πώλησης των μετοχών ή της υπογραφής συμβολαίων. Ο νέος ιδιοκτήτης έχει ή την πλήρη ελευθερία ή την εντολή να εφαρμόζει κυβερνητικά εντολές.=
    και τι =ανακαληψατε την αμερικη?
    αυτο εδοσε λυση σε ολα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΕΔΥ πρώτη στο φρέντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που διαδηλώνουν σήμερα θέλουν να αλλάξει κάτι, ας απαιτησουν αξιολογήσεις παντού και άρση μονιμότητας, εδώ και τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ηθελα να δω μια φορά τους μαθητες να διαδηλωνουν και υπερ της αξιολογησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ξεπερναει οτι κανουν απεργια οι δημοσιοι υπαλληλοι οταν και καποιοι απο αυτους ευθυνονται για το δυστυχημα . Ο ενας εφυγε 30 λεπτα νωριτερα γιατι προφανως ειχε κουραστει ο αλλος πηγε στο νοσοκομειο και πηρε απο εναν αλλο δημοσιο υπαλληλο αναρρωτικη 30 ημερων χωρις να εξεταστει και ενας τριτος κοιμοταν ορθιος την ωρα της υπηρεσιας του . Καποιοι αρνουνται τις αξιολογησεις οποτε αν καποιος στην πορεια ψυχασθενησει η παθει αλτσχαιμερ εμεις πρεπει να τον εχουμε σταθμαρχη , επιθεωρητη , δασκαλο , καθηγητη κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαδηλώνουν γιατί φεύγουν νωρίτερα από την δουλειά τους η δεν πάνε καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυθόρμητη εκδήλωση...μπουχααχααχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι κλασικοί Μ@λ@κες επί του καναπέως δεν βλέπετε τα χάλια σας αλλά σχολιάζετε τους Απεργούς και τους πάντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή σας αρπακτικά! Δεν σας είδα μετά το Μάτι, το ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, τις πυρκαγιές της Ηλείας, τη Μάνδρα και άλλες πολλές τραγικές στιγμές που συνέβησαν στο παρελθόν, να απεργείτε και να κάνετε πορείες. Το να προσπαθούν κάποιοι να αποκομίσουν κομματικά οφέλη μέσα από μια Εθνική Τραγωδία είναι λυπηρό. Ο "σταθμάρχης", ο "ελεγκτής", "ο γιατρός" είναι ένας από όλους εμάς, δηλαδή της αρπαχτής, της λαμογιάς, του δεν βαριέσαι, του ξέρεις ποιος είμαι εγώ και άλλα πολλά. Ναι στη σιωπηρή αυθόρμητη μη κατευθυνόμενη διαμαρτυρία, έξω στην κομματικά κατευθυνόμενη διαμαρτυρία για την αποκόμιση πολιτικού οφέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελεος.... Δεν έχουμε ελπιδα.... Είναι κακια η χώρα τελικά.... Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα...κρίμα για τα παιδιά μας....ας φύγουν μπας κ γλιτώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα κακά χαρακτηριστικά του τόπου, τα οποία εχουν τόσο οι άπιστοι, όσο και οι πιστοί, και ταλαιπωρούν τον Τοπο, που δεν μπορούσε να τους βάλει σε τάξη.ο ?
    εκτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι δημόσιοι υπαληλλοι φίλε μου σήμερα δούλευαν .Αυτοί που βγάλαν τα καμμένα κορμιά μεσα από τα καμμένα βαγόνια .Αυτοί που νοσηλεύουν τα καμμένα κορμιά στα νοσοκομεία και τις εντατικές ήταν σήμερα στη δουλειά τους . Και αν νομίζεις πως η ιδιωτικοποίηση στον τομεα υγεια και αφάλεια σε βοηθήσει να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια να μην κάνεις το παιδί σου ΄΄σταθμάρχη΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός , είναι δικά μας παιδιά , το σύστημα φταίει το πολιτικό ....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ