Quantcast

http://picasion.com/

Ρετρό πικ-νικ στις ανθισμένες ροδακινιές με τις πιο ινσταγκραμικές φωτογραφίες!


Μια υπέροχη έκπληξη για τους περιπατητές

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και υπέροχο καιρό, ολοκληρώθηκε το δεύτερο Σαββατοκύριακο δράσεων για τις ανθισμένες ροδακινιές, που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας.

Το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου, το ραντεβού δόθηκε και πάλι στο πάρκο της Ελιάς, από όπου ξεκίνησε ο περίπατος στις ανθισμενες ροδακινιές στον ολάνθιστο ροζ κάμπο της Βέροιας.


Εκεί, περίμενε τους περιπατητές μια υπέροχη έκπληξη, καθώς μέσα στα χωριάφια συνάντησαν κλασικά αυτοκίνητα, που αποτέλεσαν ένα ιδανικό φόντο για τις πιο ινσταγκραμικές φωτογραφίες στις ανθισμένες ροδακινιές.


Τα μέλη της ομάδας Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας, κατέβασαν τα ρετρό οχήματά τους στον κάμπο, όπου οι συμμετέχοντες στον περίπατο που διοργάνωσε ο ΤΟΒ, είχαν την ευκαιρία να να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.


Ειδικά το κλασικό mini cooper του μέλους Χρήστου Μυλωνά, τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά κλικ, καθώς το πίσω μέρος του είχε μεταμορφωθεί σε ένα σκηνικό ρετρό πικ-νικ.


Μαζί τους ανάμεσα στις ανθισμένες ροδακινιές και τα συλλεκτικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα της Λέσχης Αυτοκινήτου, για τους λάτρεις του... γκαζιού που πόζαραν δίπλα τους ανάμεσα στα δέντρα.

Δείτε φωτογραφίες: (Ένωση Φωτογράφων Κ.Δ. Μακεδονίας, Μαγδαληνή Γκίλινα)

















7 σχόλια:

  1. thn pikra kai ton pono pou trome emis i agrotes pote tha vgalis fotografia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΑΔΕΥΤΑ...ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΑΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Πέλλα τα κόβουν με το αλυσοπριονο δε δουλεύουν για τους προέδρους

      Διαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...ΟΛΟ ΤΟ Οutfit ΣΟΥ ΦΟΒΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έρχεστε στο μάζεμα για πικ Νικ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ