Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρουσία του Ρένου Χαραλαμπίδη η προβολή της ταινίας «Φτηνά τσιγάρα» στο ΣΤΑΡ


Σάββατο 25 Μαρτίου, ώρα 21:00 - Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη

Μετά τα αλλεπάλληλα sold out στη Λυρική Σκηνή που έκανε το μιούζικαλ «Φτηνά Τσιγάρα» η μεγάλη οθόνη υποδέχεται ξανά την ταινία σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή σε κλειστή αίθουσα.

Εξάλλου ο φυσικός χώρος της είναι το σινεμά και όχι η μοναχική θέαση αλλά το μοίρασμα της με το κοινό.

Άραγε τα « Φτηνά τσιγάρα» έχουν κερδίσει την μάχη με τον χρόνο; Παραμένουν σε επικοινωνία με τους νέους; Μπορεί η ρομαντική πλευρά της δεκαετίας του ‘90 να παραμείνει επίκαιρη; Ερωτήματα που μπορεί να τα απαντήσει μόνο το «πανί».

Το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 21.00, στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ θα γίνει η παρουσίαση και προβολή της ταινίας «Φτηνά τσιγάρα», παρουσία του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της, Ρένου Χαραλαμπίδη.

Στο τέλος της προβολή, θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με τον σκηνοθέτη.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr αλλά και στο ταμείο του κινηματογράφου ΣΤΑΡ.

Σκηνοθεσία: Ρένος Χαραλαμπίδης

Παίζουν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Τσάκωνας, Άλκης Παναγιωτίδης, Ανδρέας Νάτσιος, Μάνος Βακούσης, Τάκης Σπυριδάκης, Βάνα Πεφάνη, Νίκος Κατής, Μάριος Ιωάννου, Ιωάννα Μαυρέα, Νικολέττα Σταυρίδου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ