Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλο ενδιαφέρον για την παρουσίαση του βιβλίου «Παραμύθια από την Πόλη» της Ελισάβετ Σατσόγλου


Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η παρουσίαση του του βιβλίου «Παραμύθια από την Πόλη» της συγγραφέως, Ελισάβετ Σατσόγλου. Στο φουαγιέ της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών η Βεροιώτισσα συγγραφέας, Ελισάβετ Σατσόγλου παρουσίασε το δημιούργημά της, το οποίο αποτελείται από αφηγήσεις του πατέρα της.

Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο κ. Αλέξανδρος Ακριτίδης, συγγραφέας και εκδότης του βιβλίου. Τον λόγο έλαβε ο συγγραφέας Λευτέρης Κορυφίδης, ο οποίος μίλησε για το βιβλίο και διάβασε μερικά αποσπάσματά του.

Κείμενα από το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο διάβασε και η Βούλα Κοτσάλου, βιβλιοθηκονόμος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Θεανώ Ζωγιοπούλου».

Σειρά είχε το πρόσωπο της βραδιάς, η Ελισάβετ Σατσόγλου, η συγγραφέας του βιβλίου, η οποία προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση. Πριν ξεκινήσει τον λόγο της, η Βεροιώτισσα συγγραφέας άναψε ένα κεράκι στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών και το άφησε να σιγοκαίει πάνω στο γραφείο, όσο συνεχιζόταν η παρουσίαση.

Το καλύτερο μας το φυλούσαν για το τέλος, όταν σειρά είχε η ορχήστρα, η οποία συνόδευσε αποσπάσματα του βιβλίου, τα οποία αφηγούταν η Βούλα Κοτσάλου.

Μουσική επένδυση:
Κώστα Σαμαρτζίδης, τραγούδι - κιθάρα
Γιάννης Βαΐδης, τραγούδι - κιθάρα
Φανής Δούκας, κρουστά
Κώστας Γεωργίου, βιολί

Δείτε φωτογραφίες:










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ