Quantcast

http://picasion.com/

Υπό το βλέμμα του νέου Διοικητή της ΙΜΠ η στρατιωτική παρέλαση στη Βέροια


Η «επίσημη πρώτη» του νέου Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγου Σαράντη Τυλιγαδά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί, στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου στη Βέροια. Ο νέος Διοικητής της ιστορικής Μεραρχίας, έπειτα από την επίσημη ανάληψη των νέων του καθηκόντων, με την τελετή παράδοσης - παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου, παρέστη το πρωί στην Πανηγυρική Δοξολογία στον Παλιό Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας και στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Ωρολογίου, όπου και κατέθεσε στεφάνι.


Στη συνέχεια, παρακολούθησε την παρέλαση στην οδό Μητροπόλεως από την εξέδρα των επισήμων και με το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης συνεχάρη τον έχοντα το γενικό πρόσταγμα για το άρτιο και άψογο της παρελάσεως.

Δείτε φωτογραφίες:





























1 σχόλιο:

  1. Για παρελάσεις πρώτοι είμαστε... και μία για τους άδικα χαμένους αυτής της χώρας, ντυμένοι στα μαύρα, να κάνουμε να έχει ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ