Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατάθεση ψυχής από τον σύγυζο της αδικοχαμένης Ελένης Δουρμίκα - «Δεν έφυγαν, δολοφονήθηκαν»

«Γιατί να μείνουν δύο μωρά ορφανά;»
Μάταια περίμενε το τηλέφωνο να χτυπήσει ο σύζυγος της 36χρονης στρατιωτικού που βρήκε φρικτό θάνατο στα Τέμπη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όλη τη Βέροια. Ο Δημήτρης Σέπκας μίλησε στο Live News για τη ζωή της Έλενας Δουρμίκα που τερματίστηκε τόσο άδικα αφήνοντας πίσω δύο μωρά ορφανά και τα λόγια του δίνουν γροθιά στο στομάχι. 

11:20 είχαν δώσει ραντεβού για να την παραλάβει μόλις θα έφθανε το δρομολόγιο. Δυστυχώς 11:21 το νήμα της ζωής θα κοβόταν βίαια και πρόωρα.

«Δεν «έφυγαν» λέει για τα θύματα της σύγκρουσης «δολοφονήθηκαν».

«Δεν παίρνεις έναν και τον ‘βαφτίζεις’ σταθμάρχη σε μια νύχτα και αφήνεις ορφανά δύο μωρά να μπουσουλάνε και να ψάχνουν στο κρεβάτι τη μαμά τους» δήλωσε φανερά κλονισμένος από το άσχημο χτύπημα της μοίρας.

«Παίρνω την Hellenic και λέει λειτουργεί από τις 08.00 μέχρι 20.00 το βράδυ. Χτυπάει κι άλλο τηλέφωνο ενός κυρίου και λέει “ξάδελφε είσαι καλά; Έρχομαι”. Και εγώ να έχω μείνει κόκκαλο και να παίρνω τη γυναίκα μου και να μην απαντά».

«Τα μωρά ήταν σπίτι, περίμεναν τη μαμά. Ήταν ανήσυχα».

Δείτε το συγκλονιστικό video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ